FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
8 maj 2011 14:29
To mam tego patcha.

<cenzura> <cenzura>any gówno. Raz jest, raz nie ma. Ja <cenzura>e. :/ <nerwus>
8 maj 2011 14:38
ja liczyłem na P15 na starcie a tu chyba będzie lepiej :O
8 maj 2011 14:40
ej a ci co maja prog czasowy moga za jakims przyzwoleniem jechac w race co nie . ?
8 maj 2011 14:44
Kierowca, który nie wziął udziału zarówno w treningach jak i kwalifikacjach przed danym wyścigiem, może dostać pozwolenie na start w wyścigu, jeżeli w obecnym sezonie, po ostatnim otrzymaniu takiego pozwolenia (lub od początku sezonu, jeśli w tym sezonie nigdy go nie otrzymał), wziął udział w minimum 3 wyścigach danej serii i wysłał prośbę o zezwolenie na udział w wiadomości na konto "Admin", w której uzasadnił, z jakiego powodu nie mógł wystartować w sesjach.
8 maj 2011 14:47
Crafter napisał(a):

Kierowca, który nie wziął udziału zarówno w treningach jak i kwalifikacjach przed danym wyścigiem, może dostać pozwolenie na start w wyścigu, jeżeli w obecnym sezonie, po ostatnim otrzymaniu takiego pozwolenia (lub od początku sezonu, jeśli w tym sezonie nigdy go nie otrzymał), wziął udział w minimum 3 wyścigach danej serii i wysłał prośbę o zezwolenie na udział w wiadomości na konto "Admin", w której uzasadnił, z jakiego powodu nie mógł wystartować w sesjach.

nooooB)
8 maj 2011 14:47
Rekady napisał(a):
ej a ci co maja prog czasowy moga za jakims przyzwoleniem jechac w race co nie . ?

Ci co mają próg czasowy jadą normalnie...:|
8 maj 2011 14:53
Ja pier*ole. Na tym samym secie nieudolnie jeżdżący Radek ma czasy lepsze o sekundę. Jakiś kur*a slow bug mi się trafił w tym sezonie. <nerwus> <nerwus> <nerwus>

Jestem ZŁY! <zły>
8 maj 2011 14:53
Czarek napisał(a):
ja liczyłem na P15 na starcie a tu chyba będzie lepiej :O

No i masz wygrać! Bo moje pól miliona ucieka ://
8 maj 2011 14:54
Rafik napisał(a):
Ja pier*ole. Na tym samym secie nieudolnie jeżdżący Radek ma czasy lepsze o sekundę. Jakiś kur*a slow bug mi się trafił w tym sezonie. <nerwus> <nerwus> <nerwus>

Jestem ZŁY! <zły>

To chyba dlatego, że Williams jest lepszy od McLarena<luzik>
8 maj 2011 14:55
Rafik weś zrestartuj server.
NAJBLIŻSZE SESJE
SERWERY
Serwer egzaminacyjny
Adres:
91.237.52.91:34297
Tor:
Sesja:
Testy
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
15 °C
Tor:
15 °C
PIĄ
Deszcz
19 °C
SOB
Słonecznie
25 °C
NIE
Zachmurzenie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
ADMINISTRACJA SERII DTM
Szef serii:
Pomocnicy:
-
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 107 254

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.