FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
9 maj 2011 14:28
Radziu 2 głosy<brawo>
9 maj 2011 14:38
Rekady, Wlazły, Strong, Pavlin itp - po co takie osoby pchają się do F1. Oglądałem powtórkę NIE OGARNIAJĄ WOGÓLE. <cenzura> sam popełniam niekiedy głupie błędy ale to jak oni jeżdzą to jest PRZESADA
9 maj 2011 15:10
ZiomalZiomalski napisał(a):
Rekady, Wlazły, Strong, Pavlin itp - po co takie osoby pchają się do F1. Oglądałem powtórkę NIE OGARNIAJĄ WOGÓLE. <cenzura> sam popełniam niekiedy głupie błędy ale to jak oni jeżdzą to jest PRZESADA

Już sie bałem, że mnie też tam uwzglednisz<luzik>. Boże Czarek w F1;(
9 maj 2011 15:13
znowu <głupek>
9 maj 2011 15:18
ziomal co ja zrobiłem?? bo nie pamietam. na ostatnim zakrecie nie mialem gdzie uciec, uderzyłem valkirie ale zahamował dość wcześnie i nie miałem szans na reakcje. więc nie wiem o co ci chodzi
9 maj 2011 15:27
M3nel23 napisał(a):

Już sie bałem, że mnie też tam uwzglednisz<luzik>. Boże Czarek w F1;(

<hura> <hura> <hura>

9 maj 2011 15:30
:O :O..... .....<dobani> <dobani>
9 maj 2011 15:30

<cenzura> się. To, że ty już w F1 jeździsz i coś tam zdobywasz nie znaczy, że inni nie mogą spróbować. A jak Cię StronG roz<cenzura>ił to się nie wyżywaj na innych... <spadaj>
9 maj 2011 15:43

ziomal na pierwwszym okr przepraszam cie za tamto ale ja bylem po wew i powinienes widziec .. i ty jechales i skrecales a ja jeszcze prosto i zachaczyłeś
9 maj 2011 15:52
Rekady ale to i tak twoja wina, bo na powtórce było widać jak byk, że ty w ogóle prawie nie hamowałeś i z predkością 150km/h pierd..... w Ziomala. Ziomal współczuje:(
NAJBLIŻSZE SESJE
SERWERY
Serwer egzaminacyjny
Adres:
91.237.52.91:34297
Tor:
Sesja:
Testy
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
21 °C
Tor:
31 °C
WTO
Deszcz
26 °C
ŚRO
Słonecznie
28 °C
CZW
Deszcz
26 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
ADMINISTRACJA SERII DTM
Szef serii:
Pomocnicy:
-
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 074 926

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.