Uwaga! Wprowadzam zmiany w regulaminie (wkrótce info) i postanowiłem zrobić coś, czego się trochę boję, ale tak powinno być. Otóż wprowadzam absolutny zakaz wchodzenia osobom, które nie zgłosiły udziału w sesji. Dlaczego to robię? Otóż:
1. Wchodząc bez zgłoszenia udziału można nas łatwo oszukać, gdyż możemy nie zauważyć, że ktoś ma inny zespół, lub go nawet nie ma, albo że ma długi.
2. W wyścigu musimy dodawać ręcznie kierowcę do listy, a to powoduje dodatkowe komplikacje, choćby z testerami.
3. W zależności od ilości kierowców w sesji mogę różnie ustawiać serwer, a obecnie nie wiadomo, ilu będzie kierowców.
Ogólnie w ten sposób możemy wykorzystać w pełni możliwości KUS-a, jedynym minusem jest świadomość, że ktoś mógłby wejść, ale nie może z powodu formalności, dlatego bardzo proszę pamiętać o zgłoszeniu udziału (mam nadzieję, że się już nauczyliście) i nie robić tego w ostatniej chwili (lepiej zapłacić karę za zgłoszenie udziału a nie wejście niż w ogóle nie pojechać...).
Info o zmianach na forum tematycznym.
Clemsonowi też postanowiłem wybaczyć uderzenie w inny bolid w pit lane na I treningu, bo podobno nie widział poszkodowanego.
Dzisiaj ustawiam serwa tak jak w wyścigu o GP Chin.