FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
18 paź 2010 21:09
hahahha moja panna sie wkrecila mysli ze 2 kubica bede:D :D :D :D :D :D :D
18 paź 2010 21:15
<lol>
18 paź 2010 21:15
<wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz>

Sporo osób się nabiera na to. :D
19 paź 2010 12:35
I jak tam stoją sprawy serwerowe? :) Dziś to raczej komplet kierowców na treningu sie nie zapowiada, ale o wyścigu za 3 dni już trzeba myśleć. :)
19 paź 2010 12:47
Wszystko jest załatwione Mozo. Jak mówiłem, tylko jeszcze 1 wyścig (niekoniecznie następny) może być z problemami.

A nawet nie! Słuchajcie, w następnym wyścigu hostowanym przeze mnie (jeśli taki będzie) przez ostatnie 10 sekund odliczania szybko sprawdźcie czy kogoś nie widzicie. Jeśli tak, to napiszcie na chacie i jeśli problem zgłosi więcej osób to wtedy wyścig zostanie przerwany.

Tak więc problem niewidzenia ogłszam za przeszłość. B)
19 paź 2010 13:01
Więcej osób? A jeśli tylko jedna, dwie będą miały problem? To trochę niesprpawiedliwe jeżeli tak ma być...
A jeżeli będzie więcej niż 12 kierowców to tak będzie :/
19 paź 2010 13:03
Znaczy tak: jak 1 kierowca nie będzie widział 1 bolidu to raczej jego problem. B) Ale jak jeden nie będzie widział więcej bolidów, lub dwóch nie będzie kogoś widziało to już przerywamy.

Chociaż... no dobra, wystarczy jeden, ale chyba nigdy nie było tak, że tylko jeden kierowca kogoś nie widział. ;) Tylko proszę zrobić screena, bo jak kuźwa się okaże, że ktoś przerwał wyścig bo pogoda zła była czy coś, to wypier.... z ligi... <nerwus>

A jak nie wiesz, to wyścigi ma hostować Clemson. ;)
Konto usunięte
19 paź 2010 14:03
Gothic nie przyszedł :(( Z jednej strony dobrze bo na trenie będę :D
19 paź 2010 15:05
prosze tylko nie bij :D ale gdzie jest news z moim zwyciestwem (<nerwus>) :D
19 paź 2010 15:07
Clemson, obejrzałem powtórkę z GP Turcji i zauważyłem, że powinieneś dostać karę za przepuszczanie kierowców bez walki na pierwszym okrążeniu... Bo chyba mi nie powiesz, że nagle hamulce przestały Ci działać... Jak Ci się aż tak nudzi to rób to bardziej efektownie...

Mati, robi się właśnie.

I się nie zdziwcie jak nie będzie w newsie nic o Was jak wywiadów nie piszecie...
NAJBLIŻSZE SESJE
SERWERY
Serwer egzaminacyjny
Adres:
91.237.52.91:34297
Tor:
Sesja:
Testy
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
12 °C
Tor:
12 °C
SOB
Deszcz
24 °C
NIE
Deszcz
24 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
ADMINISTRACJA SERII DTM
Szef serii:
Pomocnicy:
-
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 026 458

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.