FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
3 lis 2010 19:29
A <spadaj>! xD
3 lis 2010 20:42
Mam pytanie, orientujecie sie ile kosztuje wykupienie serwera? :)
3 lis 2010 21:00
Jakiego, dedyka?

Chciałbym zauważyć, że podkreśliłem w "creditsach" w naszym modzie, że nie zgadzam się na używanie materiałów bezpośrednio z tego moda bez mojej zgody. Nie lubie, gdy ja (i Radek) ciężko pracujemy nad czymś a ktoś to se po prostu bierze... <zły> Proszę to uszanować... Dlaczego to mówie? Jak to czytasz i się zaczynasz pocić to mówię do Ciebie! <lol>
3 lis 2010 21:46
Rafik spokooojnie :P Ja się tylko pytam o cenę takiego "luxusa" :P

Ja się kompletnie nie znam na tych dedytach i innych...tylko interesuje mnie czy jest możliwość wykupienia serwera w jakiś firmach hostujących, jak np do Counter Strika pif-paf itp.
Bo fajnie by było mieć taką możliwość, a co za tym idzie jeździć ZAWSZE bez żadnych lagów i problemów związanych z hostem no i oczywiście też zwiększyć ilość zawodników w lidze :D

Ale to tylko takie moje małe przemyślenia :)
3 lis 2010 21:49
Co do moda to nie do Ciebie Mozo. ;)

A do F1C niestety może być tylko prawdziwy, "cały" serwer dedykowany, bo działa tylko na windowsie i nie ma specjalnego programu do stawiania serwera dedykowanego. A taki serwer jest dość drogi, 150 PLN na miesiąc...
3 lis 2010 21:53
A pomyśl o tym, ze 150/20=7.50

Gdyby zwiększyć ligę do tylu osób to wychodzą po prostu grosze :)
Ja myślę, że taka oferta jest godna przemyśleń.
Każdy gracz co miesiąc wykonuje przelew do jednej osoby zarządzającej opłatami i można cisnąć :)
To by było piękne :)
3 lis 2010 22:00
Wiem, też uważam, że prędzej czy później dedyka trzeba załatwić, ale nie chce robić płatnej ligi, bo ludzie się zbuntują... Lepiej znaleźć jakiegoś sponsora lub kilka osób, które mogłby zainwestować w to.
3 lis 2010 22:05
Myślę, że sponsoring to może być problem, tak jak pojedyńcza inwestycja...
A zrzuta w tyle osób to grosze i myślę, że to raczej nie powinno stanowić problemu, bo wyskorbać 7 zł na miesiąc to nie jest problem, a za 7 zł to zabawa była by przednia dla wszystkich.
Problemem by mogło być zebrać te 20-24 zawodników, ale to da się tez zrobić np w taki sposób żeby poszukać innej ligi do naszej i zaproponować adminom "połączenie" lig :)

Bo tak szczerze mówiąc masz jakieś plany co do sponsoringu?
3 lis 2010 22:16
NULL planów. :( Takie opłaty zniszczyły by nasz system kierowców... Odpada. Zresztą zrobiłby się bałagan, bo trzeba by kontrolować te opłaty itd... Wg. mnie jedyny sposób to znaleźć kilka osób, które by za to zapłaciły (w tym ja i Radek oczywiście).
3 lis 2010 23:02
Nigdy nie zmuszać kogoś do płacenia, inaczej stracimy nasz największy atut! <nerwus>
NAJBLIŻSZE SESJE
SERWERY
Serwer egzaminacyjny
Adres:
91.237.52.91:34297
Tor:
Sesja:
Testy
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
21 °C
Tor:
31 °C
CZW
Deszcz
24 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
23 °C
SOB
Zachmurzenie
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
ADMINISTRACJA SERII DTM
Szef serii:
Pomocnicy:
-
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 225 611

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.