7 paź 2014 16:37
FORUM
FORUM OGÓLNE
7 paź 2014 16:47
WAS?????

7 paź 2014 16:48
MENEL SERIO?!!

7 paź 2014 16:49
Patryk Krutyj napisał(a):
Wgrywam poprawioną wtyczkę.
Rafik, coś jest skopane z LT i LiveRacers, bo przed chwila zrobilem 8:18, a na LT dalej jest 8:22, inny tez maja ten problem.
Wgrywam poprawioną wtyczkę.
7 paź 2014 16:54
Tak, a wy wierzcie w to, mimo że ma kontrakt w F1. Do Lotosa połowa ligi dostała propozycję kontraktu
7 paź 2014 16:58
Jan Chmielewski napisał: Cholera! Wkurzyłem się zaraz po informacji, że RK wypadł..., a może tylko zawiodłem. Zawiodłem dlatego, że pokładałem wielkie nadzieje w dobry wynik. Historyczny. Wynik na który liczy czeka tak wielu z nas. Fanów rajdów - motorsportu. Były oczekiwania. Tak wielu z nas. Teraz jest złość. Oczekiwania zostały zawiedzione. Tylko wiecie co... wiele padło, pada teraz i padnie słów.
Ja nie zabierałem nigdy głosu, bo nie ma to sensu... ale dziś nie wytrzymałem, bo przeanalizowałem to dogłębnie.
My do tej polskiej złości, zawodów i oczekiwań często nie mamy prawa. On doszedł do wszystkiego sam. I my mu w tym nie pomagaliśmy. Przynajmniej tak wielu z nas.
Każdy kto chciałby go skrytykować, niech pomyśli jak czuje się teraz Robert...
A więc... głowa do góry Robert - ode mnie piątka za dziś, za rajd, za całą Twoją pracę i poświęcenia znane chyba tylko kierowcom (i pilotom) rajdowym...
Trzymaj się, walcz dalej i nie poddawaj!
pozdro
Ja nie zabierałem nigdy głosu, bo nie ma to sensu... ale dziś nie wytrzymałem, bo przeanalizowałem to dogłębnie.
My do tej polskiej złości, zawodów i oczekiwań często nie mamy prawa. On doszedł do wszystkiego sam. I my mu w tym nie pomagaliśmy. Przynajmniej tak wielu z nas.
Każdy kto chciałby go skrytykować, niech pomyśli jak czuje się teraz Robert...
A więc... głowa do góry Robert - ode mnie piątka za dziś, za rajd, za całą Twoją pracę i poświęcenia znane chyba tylko kierowcom (i pilotom) rajdowym...
Trzymaj się, walcz dalej i nie poddawaj!
pozdro
7 paź 2014 17:00
Łukasz Jasiński napisał(a):
W tym duet DFP
Tak, a wy wierzcie w to, mimo że ma kontrakt w F1. Do Lotosa połowa ligi dostała propozycję kontraktu
W tym duet DFP

7 paź 2014 17:39
Aleksy Mainusz napisał(a):
Ciekawe czemu ja nie dostałem...
Może dlatego, że Vettel się na mnie obraził
W tym duet DFP
W tym duet DFP

7 paź 2014 17:55
Paweł Andrzejewski napisał(a):
Połowa ligi dostała, a druga połowa jest nielubiana przez szefa tego zespołu xD
Aleksy Mainusz napisał(a):
Może dlatego, że Vettel się na mnie obraził
W tym duet DFP
W tym duet DFP

Połowa ligi dostała, a druga połowa jest nielubiana przez szefa tego zespołu xD
7 paź 2014 17:56
Po połowie ligi znudziła mi się ta zabawa. A serio to nadal jest poszukiwany 2 kierowca.
NAJBLIŻSZE SESJE
Brak zaplanowanych sesji |
SERWERY

Serwer egzaminacyjny
Adres:
91.237.52.91:34297
Tor:
Sesja:
Testy
Serwer wyłączony
Serwer egzaminacyjny | ![]() |
POGODA