Chodzi mi o to, że relacja ma być co raz lepsza. To co było dawniej się nie liczy. Jeżeli Ziubson będzie komentował w tym stylu nasze wyścigi i dawał suchary jeden po drugim to już wolę Krzyśka słuchać.
Ej, Rafał! Co żeś odj*bał?! Dodane 8 września 2015 11:20: Michał Kozera napisał(a):
A teraz to jest inaczej? Skoro i tak jest komedią, to niech chociaż dobra będzie
Haha... Dokładnie. Dodane 8 września 2015 11:21: No dobra... Według dziennika to nie Rafał, ale z tego co pamiętam to kwestia jednego kliknięcia i statystyki powinny wrócić.
Czyli tak jak myślałem... Nawet pingwin wpieprzający krakersy na wizji byłby lepszy, bo nie nazywałby się Krzysztof Woźniak...
Przecież wiadomo, że nie będzie tak komentował . Ale i tak optuję za tym żeby dać mu szanse .
Z drugiej strony raz na jakiś czas fajnie byłoby usłyszeć taki skrót wyścigu z "alternatywnym" komentarzem. Dodane 8 września 2015 13:54: Tak na marginesie, ktoś aktualizował ostatnio sterowniki 355.82 dla kart nvidii pod win10 i ma/miał problemy z nimi?
Przecież wiadomo, że nie będzie tak komentował . Ale i tak optuję za tym żeby dać mu szanse .
Z drugiej strony raz na jakiś czas fajnie byłoby usłyszeć taki skrót wyścigu z "alternatywnym" komentarzem. Dodane 8 września 2015 13:54: Tak na marginesie, ktoś aktualizował ostatnio sterowniki 355.82 dla kart nvidii pod win10 i ma/miał problemy z nimi?
PS. Win10 to gówno
Potwierdzone info. Dodane 8 września 2015 14:47: Wygląda ok, ale jak dla mnie jeszcze zostanę na 7.