FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
15 wrz 2015 18:19
Trzeba ustawić detale toru na "wszystkie", żeby pojawiły się jakiekolwiek elementy otoczenia, nawet na wysokich wokół toru jest wyłącznie niebo (lub ludzie siedzący w powietrzu, bo nie pokazuje się trybuna).

Bardzo słabiutko to wygląda :/
15 wrz 2015 18:31
Kwalifikacje zupełnie na świeżo , pierwsze odpalenie moda. Wyścig bez jakiegokolwiek treningu , nie wiedziałem jak opony itd. Nie było najgorzej ,a zdarzenie na samym końcu co wjechałem w Adama i Patryka to po prostu mój błąd , zagapiłem się na nich i stało się. Za każde coś oddawałem pozycje jeżeli już (raz nie puściłem Adama , delikatny kontakt i od razu spin no to aż się zdziwiłem bo ledwo co musłem). Jak znam Gałkowskiego to te jego desperackie ataki to jakaś porażka , trzeba specjalnie odpuszczać swoją linię aby uniknąć kontaktu , przy tym zwalniasz a on zyskuje i jest happy , to samo Pan Kaczyński.A czy skargi.. szczerze mam to w nosie , nie mam kontraktu i póki co nie zamierzam się z nikim raczej wiązać.
Zmodyfikowane 15 wrz 2015 18:32 przez Konrad Żerebiec.
15 wrz 2015 18:36
http://wmeritum.pl/krzysztof-ator-woznia k-z-kanalu-wideoprezentacje-wystartuje-w -wyborach-parlamentarnych-wywiad/

Co Ty od<cenzura>asz Krzysiek. Od Korwina startować i to jeszcze w moim okręgu? xDD
15 wrz 2015 19:15
Braun mnie nie chciał to co miałem zrobić B)
15 wrz 2015 21:17
Konrad Żerebiec napisał(a):
Kwalifikacje zupełnie na świeżo , pierwsze odpalenie moda. Wyścig bez jakiegokolwiek treningu , nie wiedziałem jak opony itd. Nie było najgorzej ,a zdarzenie na samym końcu co wjechałem w Adama i Patryka to po prostu mój błąd , zagapiłem się na nich i stało się. Za każde coś oddawałem pozycje jeżeli już (raz nie puściłem Adama , delikatny kontakt i od razu spin no to aż się zdziwiłem bo ledwo co musłem). Jak znam Gałkowskiego to te jego desperackie ataki to jakaś porażka , trzeba specjalnie odpuszczać swoją linię aby uniknąć kontaktu , przy tym zwalniasz a on zyskuje i jest happy , to samo Pan Kaczyński.A czy skargi.. szczerze mam to w nosie , nie mam kontraktu i póki co nie zamierzam się z nikim raczej wiązać.

Ojojoj, czyli jeździmy jak czołg i wszystko jest happy?

Najgorsze w tych skargach, gównoburzach, kłótniach jest to, że osoby które lubią taką przednią zabawę są zwykłymi hipokrytami. Gdyby się ich przejrzało, to pewnie są nie lepsze, ale kto będzie tracił czas na głupie skargi? W F1 skarg nie ma, w Gp2 odziwo po zniknięciu "Właśnie Skarga Leci" skarg też właściwie ciężko znaleźć. A to, że pewne kółko różańcowe + gimbus składają skargi, to od dziś wiadomo, oby szczególnie ta ostatnia osoba zniknęła, bo wiemy co potrafi robić na torze. OK, nie ma odpuszczania, ale pewne granice są, a niektórzy z upiorem maniaka je przekraczają.
15 wrz 2015 21:18
Konrad Żerebiec napisał(a):

Jak cos to Ja na Ciebie skargi nie złożyłem, bo nawet zapomniałem ze cos sie stało haha
15 wrz 2015 21:23
Aleksy Mainusz napisał(a):
Najgorsze w tych skargach, gównoburzach, kłótniach jest to, że osoby które lubią taką przednią zabawę są zwykłymi hipokrytami. Gdyby się ich przejrzało, to pewnie są nie lepsze, ale kto będzie tracił czas na głupie skargi? W F1 skarg nie ma, w Gp2 odziwo po zniknięciu "Właśnie Skarga Leci" skarg też właściwie ciężko znaleźć. A to, że pewne kółko różańcowe + gimbus składają skargi, to od dziś wiadomo, oby szczególnie ta ostatnia osoba zniknęła, bo wiemy co potrafi robić na torze. OK, nie ma odpuszczania, ale pewne granice są, a niektórzy z upiorem maniaka je przekraczają.

Jak my nigdy nie składaliśmy skarg nie mówiąc o tym głośno. Chyba, że to miało znaczyć, że swoją obecnością prowokowaliśmy do składania, ale nie rozumiem po co te śmieszkowe rozwinięcia skrótu.
Zmodyfikowane 15 wrz 2015 21:23 przez Michał Kozera.
16 wrz 2015 09:33
16 wrz 2015 10:26
Genialna robota :O Montaż perfekt, pomysł wbrew jakimś klasycznym schematom i ciekawe efekty - jaram się opór!
NAJBLIŻSZE SESJE
SERWERY
Serwer egzaminacyjny
Adres:
91.237.52.91:34297
Tor:
Sesja:
Testy
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
18 °C
Tor:
22 °C
SOB
Deszcz
22 °C
NIE
Słonecznie
24 °C
PON
Deszcz
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
ADMINISTRACJA SERII DTM
Szef serii:
Pomocnicy:
-
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 795 774

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.