Wybacz Jacek, za bardzo skupiłem się na walce, przepraszam.
Nie ma problemu, bo dotarłem do mety Na przyszłość uważać tylko na tyły, szczególnie w drugiej połowie wyścigu. Ale życzę Ci byś po prostu nie był dublowany
Zmodyfikowane 15 mar 2016 13:57 przez Konto usunięte.
Skoro już mowa o dublach.. w GP2 chciał bym ostrzec Baronera.. Panie ile ty spinujesz o luju. Twoje wyjazdy z trawy są mega niebezpieczne. Serio uważaj bo ostatnio zbyt to nie wygląda.
Takie pytanie ogólne: jeżeli spór jest pomiędzy dwoma kierowcami (teraz był Majtyka i Radek) to na cholerę inni próbują wtrącić "swoje 2. grosze". To sprawa między nimi.. Tak samo było kiedy złożyłem skargę w Monako - nagle pół ligi postanawia się odezwać...
Takie pytanie ogólne: jeżeli spór jest pomiędzy dwoma kierowcami (teraz był Majtyka i Radek) to na cholerę inni próbują wtrącić "swoje 2. grosze". To sprawa między nimi.. Tak samo było kiedy złożyłem skargę w Monako - nagle pół ligi postanawia się odezwać...
Pół ligi się odezwało ponieważ zachowałeś się chamsko. A nikt nie lubi chamstwa.
Pół ligi się odezwało ponieważ zachowałeś się chamsko. A nikt nie lubi chamstwa.
Pozdrawiam
Hmmm, z twojej wypowiedzi wynika jednak, że pół ligi jednak lubi.