Uuu... domena im wygasła. Ciekawe czy odnowią, a pewnie nie, bo odblokowanie domeny to zazwyczaj dodatkowy koszt. Czyli raportów więcej nie będzie, chyba, że ktoś zrobi lub zrobił inny generator.
Uuu... domena im wygasła. Ciekawe czy odnowią, a pewnie nie, bo odblokowanie domeny to zazwyczaj dodatkowy koszt. Czyli raportów więcej nie będzie, chyba, że ktoś zrobi lub zrobił inny generator.
A nie można zrobić własnego generatora, jak w innych ligach? Widziałem dwa - jeden identyczny, z tego co my korzystaliśmy. Na komputerze mam jeszcze taki pewien program, który również generuje statystyki, jednak nie są one tak dokładne. Jeśli chcesz, mogę Ci go podrzucić.
Napisałem, że ktoś, nie wykluczyłem, że tym kimś nie będę ja. A w tamtym generatorze można było ustawić własny styl, więc możliwe, że inne ligi po prostu sobie to ustawiały.
Zapraszam do obejrzenia ostatniego Race Edita z GP2
Najlepszy ze wszystkich do tej pory, duży + za fajnie dobraną muzykę, ale spory - za najważniejszy moment wyścigu, kolizje między pretendentami do tytułu. Pokazana niechlujnie, nie widać naprawdę co się stało i dlaczego, a dwa razy pokazałeś swoją kolizję z Pieczykiem z różnych ujęć (z boku wcześniej, a potem z onboardu Pieczyka).