Kim jestem?
Jestem rodakiem 2 kierowców ze stawki z tego roku. Karierę wyścigową rozpocząłem w 1978 roku. W debiucie kartingowym zająłem 3 miejsce, by w drugim wyścigu być drugim, a w trzecim wygrać. W 1987 roku pokonałem ojca pewnego Kolumbijczyka z doświadczeniem w F1. W 1989 roku dzięki pewnemu słynnemu Brazylijczykowi kupiłem bolid Formuły Ford, ale fartem dostałem nieużywany model i w debiucie byłem 3. Dzięki licencji wyścigowej ojca mogłem w 1990 roku wygrać pewną serię wyścigową w Europie, w której nazwie był pewien obecny zespół F1. Rok później jako najmłodszy w historii wygrałem brytyjską F3. W 1992 jechałem w serii, z której powstało GP2. Przez 4 lata jeździłem w F1 w zespole sygnowanym nazwiskiem jednego z komentatorów na BBC, by potem 3 lata jeździć w ekipie byłego mistrza świata. 6 lat jeździłem w zespole z pewnym Niemcem. Mogłem wygrywać, ale musiałem przepuszczać pierwszego kierowcę, nawet tuż przed metą. Potem jeździłem 3 lata w pewnym teamie fabrycznym. Po jej bankructwie o mało co nie zostałem bez pracy, ale mój były szef kupił ekipę w której się ścigałem. Dostałem super bolid, ale znów powtórzyła się historia z teamu z tym szefem, chociaż były pozory równej walki. Potem dwa lata jeździłem w ekipie sygnowanej pewnym nazwiskiem. W 2012 przez kasę nie znalazłem miejsca i ścigałem się za oceanem.
O nic nie proszę, bo tekst jest długi i raczej łatwy.