FacebookYouTubeTwitchCupSell
TEMAT
FORUM TEMATYCZNE
16 lip 2013 18:55
Widziałem to jakos na początku lipca ;)
16 lip 2013 19:18
No tak, bo księża za inkwizycji to normalnie słowem nawracali Inków czy Majów przy okazji zachowując im prawo do własnej kultury i chroniąc ich zabytki.
16 lip 2013 19:40
TU TEŻ SIE W<cenzura>ISZ ZE SWOIM MĄDRYM TOKIEM MYŚLENIA? :]
16 lip 2013 19:47
Krzysiu, powodzenia jak za 10-15 lat będziesz ZMUSZONY przejść na islam. Wtedy żadne konta ani mądrości nie pomogą.
Dodane 16 lipca 2013 21:48:
I nie mówię że za inkwizycji było super, ale widze jak jest teraz i nie pozwolę aby ciapate się panoszyły po świecie.
16 lip 2013 19:49
Ja mam w zaciemnionym miejscu agresywnych fanatyków (babcie moherowe, szaleni islamiści itp.)
17 lip 2013 07:48
Ehhh... Jeszcze dużo musisz zrozumieć...
17 lip 2013 11:57
CIAPATE S<cenzura>*YNY
18 lip 2013 19:20
Powinniśmy wprowadzić takie prawo jak Japonia jeśli o islam chodzi:]
Dodane 18 lipca 2013 21:24:
http://www.bibula.com/?p=67814 Oczywiście jest w tym odrobina przesady, ale póki co lepiej dmuchać na zimne.
22 lip 2013 19:22
Krzysztof Woźniak napisał(a):
No tak, bo księża za inkwizycji to normalnie słowem nawracali Inków czy Majów przy okazji zachowując im prawo do własnej kultury i chroniąc ich zabytki.

Mam nadzieję, że dostaniesz bana. Bo na to zasługujesz. Skończyło się! Dopierdzielasz się do religii non stop! Ten komentarz miał byś zabawy, a jest zwyczajnie śmieszny i żałosny! Nie wiem jak można dopierdzielać się do religii non stop, to jest przecież jest fanatyzm antyreligijny! Tacy ludzie jak Ty nie powinni mieć dostępu do internetu, takie jest moje zdanie! Umiesz tylko wstawiać takie komentarze, nie umiesz uszanować ludzi wierzących! Nie wiem jak bardzo trzeba być zakompleksionym, żeby taki komentarz zrobić. Mam nadzieję, że dostaniesz bana albo się opanujesz! Bo to co się tutaj dzieje to ŻENADA. W Twoim zachowaniu upatruję silny uraz z dzieciństwa. Albo chorobę psychiczną, bo zachowujesz się jak taki cichy HITLER. Tak, HITLER. Gdyby Hitler żył w naszych czasach to tak by właśnie rozpoczął - od siania propagandy w internecie! Jak Ci nie wstyd...
22 lip 2013 19:31
NAJBLIŻSZE SESJE
SERWERY
Serwer egzaminacyjny
Adres:
91.237.52.91:34297
Tor:
Sesja:
Testy
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
18 °C
Tor:
19 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
24 °C
SOB
Deszcz
23 °C
NIE
Częściowe zachmurzenie
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
ADMINISTRACJA SERII DTM
Szef serii:
Pomocnicy:
-
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
49 454 323

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.