FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM TEMATYCZNE
13 lut 2016 10:15
Graliście kiedyś faceity? Dobra platforma no i serwerki tick 128, lepiej siada :D + nie traci sie rangi a minus jest taki że może dolosować globale np bo to zależy od poziomu faceit
13 lut 2016 11:12
Dawid Nitka napisał(a):
Graliście kiedyś faceity? Dobra platforma no i serwerki tick 128, lepiej siada :D + nie traci sie rangi a minus jest taki że może dolosować globale np bo to zależy od poziomu faceit

Ja raz spróbowałem w środę chyba to było. Przydzieliło mi trzy globale i jednego orzełka.

Wiesz ja mam G4 i to przez przypadek XD to jak zobaczyłem jak Ci chłopacy strzelają to Łooo Panie. Na szczęście w przeciwnej ekipie trafili się jacyś leszcze i wygraliśmy 16:4 chyba.

Plus jeszcze tego, że na normalnych turniejówkach mam ping 85 a tam miałem 40 xD (oni mieli po 10 a niektórzy nawet 5)
13 lut 2016 12:14
Radosław Cupał napisał(a):
Tylko tak czy siak, jedna osoba będzie musiała znać kilka swoich "ról", gdyż nasze składy nie są zawsze takie same.

No tak. Nie można ograniczyć się tylko do jednej roli. Jedyny podział jaki proponuję to sniper i non-sniper.
13 lut 2016 12:22
Warto wg mnie grać faceity mimo tego że będą Cie hejtować że słabo sie gra itp ale granie z lepszymi bardzo pomaga podpatrzysz troche itp :P
16 lut 2016 16:32
Halo, halo, halo! Działamy coś?
16 lut 2016 16:42
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
Halo, halo, halo! Działamy coś?

Niet my kamrat
19 lut 2016 18:54
No można coś pykać :D
26 lut 2016 17:59
Każda profesjonalna drużyna zaczynała z tego samego punktu, w którym my teraz jesteśmy. Sporo już czasu gramy ze sobą, chciałbym więc stworzyć dwa teamy z prawdziwego zdarzenia. Jeden, składających się z silniejszych graczy, i drugi, z mniej utalentowanymi zawodnikami, którzy prezentowaliby podobny poziom. Dlaczego tak? Ano dlatego, żeby w końcu "kałach" przestał grać z "goldem 1". Obaj mają wtedy marne szanse na awans.
Obie ekipy trenowałyby razem. Ci silniejsi mogliby wtedy ćwiczyć znane już im "ruchy", a ci słabsi by się szkolili, by pewnego dnia być na równi z tymi silniejszymi. Raz dziennie zakładalibyśmy serwer i trenowalibyśmy wszystkie aspekty poczynając od strzelania wszystkimi rodzajami broni, poprzez movement, a kończąc na strategiach.
Na początku podział byłby ze względu na rangi. Deathmatche po każdym treningu po czasie uformowałyby dwa składy.
A więc... Wszystkich chętnych, którzy chcieliby coś w CSie osiągnąć proszę o zgłoszenie się w tym temacie.
26 lut 2016 18:00
Zgłaszam się - rozumiem Klucha, że zrobisz listę "zespołów" :P?
26 lut 2016 18:01
Tak, zrobię.
NAJBLIŻSZE SESJE
SERWERY
Serwer egzaminacyjny
Adres:
91.237.52.91:34297
Tor:
Sesja:
Testy
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
19 °C
Tor:
20 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
24 °C
SOB
Deszcz
23 °C
NIE
Częściowe zachmurzenie
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
ADMINISTRACJA SERII DTM
Szef serii:
Pomocnicy:
-
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
49 453 750

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.