Czemu rynek sam przyznaje miejsca w zespołach? Przecież nigdzie w rzeczywistości to nie działa na takiej zasadzie.
Szefowie to wada systemu, którą rynek naprawia. Dodane 25.08.11 20:47: Poprawiłem działanie rynku: - przydzielenie zespołów następuje w piątki (tak jak powinno) - automatyczne kontrakty mają pensje i zaliczkę 0 oraz termin 3 dni
Nie wiem jak ty ale ja rzeczywiście istnieję Jak dla mnie to rynek nie powinien przydzielać do zespołu tylko dać szanse przydziału do zespołu czyli że rynek wysyłałby w imieniu gracza propozycję zatrudnienia kierowcy i dalej wiadomo co... ale po tych poprawkach sprzed chwili to wydaje mi się nie będzie już potrzeby coś zmieniać
Kiedyś był punkt w regulamienie, kontrolujący szefów, że szefowie wolnych, najgorszych zespołów musieli zatrudnić szukających pracy kierowców. To było trudne do ogarnięcia, więc się tego pozbyliśmy. Teraz zasada jest ta sama, tylko odbywa się to automatycznie. W dodatku pomaga to tymczasowo niedostępnym czy niezaradnym szefom.
I bardzo dobrze Dodane 25.08.11 22:15: Rafik daj Oko bana na forum niech sie nauczy wyrazac albo nie wiem co ja chce sie przywitac a to (cos) juz wyzywa
2.5 Na forum dyskusyjnym, w komentarzach, prywatnych wiadomościach, opisach, ogłoszeniach, jak również w awatarach, zakazane jest: a) wysyłanie wiadomości lub dodawanie postów bezsensownych, skrajnie nieczytelnych i niezrozumiałych,
b) używanie przekleństw i wulgaryzmów, c) obrażanie innych kierowców,