Neil napisał(a): Czy jak Ci pokażę nagranie z kwali z kilkoma pomiarowymi to mi zaliczysz?!
Nie wiem co o tym sądzą inni z zarządu, ale nigdy nikomu w takiej sytuacji żadnego czasu nie zaliczaliśmy, więc ja bym był za nie.
Jak mieli niemiarodajny ss czy też tylko powiedzieli swoj czas to też bym nie zaliczył, ale ja jeździłem, razem z innymi, nagrywałem specjalnie frapsem, żeby było widać.
Rafik napisał(a): Neil napisał(a): Czy jak Ci pokażę nagranie z kwali z kilkoma pomiarowymi to mi zaliczysz?!
Nie wiem co o tym sądzą inni z zarządu, ale nigdy nikomu w takiej sytuacji żadnego czasu nie zaliczaliśmy, więc ja bym był za nie.
Jak mieli niemiarodajny ss czy też tylko powiedzieli swoj czas to też bym nie zaliczył, ale ja jeździłem, razem z innymi, nagrywałem specjalnie frapsem, żeby było widać.
Nic ci się nie stanie jak raz pojedziesz z ostatniego
Po 1 to nie było pomiarowe Po 2 jak widac nie wyrobilem bo zarzucilo mną wiechalem lekko na trawe i mnie wynioslo a krecilem w prawo najmocniej jak sie da
Dodane 12.11.11 20:23: mogłem sie poprawic o -900 tylko wjechalem w trawe na przedostatnim zakrecie!!! moglo byc 1.39.5