FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
14 lis 2011 16:37
Mistrz napisał(a):
Wlazy nuupie sam złożyłeś na mnie 10 skarg więc cciichutko konfidencie.

A akurat była mowa o kulturze. :/
14 lis 2011 16:38
Nie wiem o czym był ten spam na 5 stron, ale po problemach z kompem nie chce mi się go czytać
14 lis 2011 16:38
Włazly: Po drugie: Menel, to jest sport, a to że Ty jesteś rozpieszczonym bachorem
TO JEST KULTURA?!
14 lis 2011 16:39
Mistrz napisał(a):
Wlazy nuupie sam złożyłeś na mnie 10 skarg więc cciichutko konfidencie. Ty umiesz tylko wyzywać innych? Popatrz na siebie a później się wypowiadaj. A menela zostaw w spokoju...

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHA
Wskaż mi czas, w którym miałem możliwość złożenia skarg to poleci kasa na Twoje konto.
Karol nudzi Ci się. Po co usuwasz mojego posta?

W lidze powstanie obóz ludzi, którzy będę za i przeciw menelowi. JA JESTEM OTWARCIE PRZECIW TAKIEMU POSTĘPOWANIU
14 lis 2011 16:39

Post został usunięty

14 lis 2011 16:41
Wlazly napisał(a):
Mistrz napisał(a):
Wlazy nuupie sam złożyłeś na mnie 10 skarg więc cciichutko konfidencie. Ty umiesz tylko wyzywać innych? Popatrz na siebie a później się wypowiadaj. A menela zostaw w spokoju...

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHA
Wskaż mi czas, w którym miałem możliwość złożenia skarg to poleci kasa na Twoje konto.
Karol nudzi Ci się. Po co usuwasz mojego posta?

W lidze powstanie obóz ludzi, którzy będę za i przeciw menelowi. JA JESTEM OTWARCIE PRZECIW TAKIEMU POSTĘPOWANIU

Wczoraj z ucha strzeliłes po wyscigu i jakies skargi smieszne zlozyles gdzie tam nic praktycznie nie ma.
14 lis 2011 16:42
14 lis 2011 16:42
Po wyścigu to jak się mój drogi Mistrzu *ekhm* robiłem galerie. Efekt tego możesz zobaczyć w dziale galerie.

Ja nie chcę zaczynać kolejnej bezsensownej sprzeczki w stylu Menela, a więc powiem tak:
Myśl sobie co chcesz, a więc to co sobie myślisz. Racja jest jak dupa, każdy ma swoją. Ja mam swoją i dodatkową Twoją w dupie. Ale to nic. Wolę sobie spędzić spokojnie dzień, aniżeli przejmować się Tobą Panie M.
14 lis 2011 16:46
rafik 58 skarg w gp2
Konto usunięte
14 lis 2011 16:48
Nasri mówisz że nie można wygrać wyścigu nie robiąc przed wyścigiem dobrej strategi. JA OD ZAWSZE STRATEGIE USTALAM PRZED WYŚCIGIEM.
NAJBLIŻSZE SESJE
SERWERY
Serwer egzaminacyjny
Adres:
91.237.52.91:34297
Tor:
Sesja:
Testy
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
21 °C
Tor:
26 °C
ŚRO
Deszcz
21 °C
CZW
Częściowe zachmurzenie
23 °C
PIĄ
Deszcz
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
ADMINISTRACJA SERII GP2
Szef serii:
Pomocnicy:
-
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
49 240 070

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.