FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
19 lis 2011 20:15
Simon874 napisał(a):
TAAAAAK <cenzura>. NIE MAM SIE JAK WYBRONIĆ TO DQ. JA DZIĘKUJE, CHYBA SIĘ POŻEGNAMY. TERAZ ROZUMIEM PEWNE DECYZJE SMILEYA I PARU INNYCH KIEROWCÓW. TO PRZYKRE, SZCZERZE MÓWIĄC NAWET TROCHE PŁAKAĆ MI SIE CHCE. CZŁOWIEK TRACI CZAS NA UDZIAŁ W SESJI, RYZYKUJE, NADSTAWIA ILE MOŻE, TRACI MNÓSTWO SIŁY NA TO BY SKONCENTROWAĆ SIĘ NA JEDNYM, IDEALNYM POMIAROWYM KÓŁKU KTÓRE POŹNIEJ POCZYTUJĄ MU ZA ŚCIĘCIE. TO NIE JEST LIGA W TAKIM RAZIE.
A PO PIERWSZE NIE ŚCIĄŁEM, ALE CO JA MAM DO GADANIA, ADMIN WIDZIAŁ PRZEZ LAGA, ALE I TAK UZNA ŻE OPUŚCIŁEM TOR. CHORE, TO JEST CHORE.
PO DRUGIE NIE MA ŻADNYCH DOWODÓW ANI RAFIK RÓWNIEŻ - MOJE SŁOWO PRZECIWKO JEGO SŁOWU. NIKT MI NIC NIE UDOWODNI.

Wyłącz Capslocka i nawet jak napisałeś "przez laga" to DQ za Ping i lagi ?
19 lis 2011 20:15
No właśnie zgadzam się z Simonem to jest wypaczanie wyników na ciebie nie mają Dowodu masz "DQ" a na Mistrza i Widmo mamy to nie dostaną "DQ" to jest wręcz niewiarygodne <wyśmiewacz> (chore)
19 lis 2011 20:16
Słuchaj admin widział tą sytuację i to jest dówód. A jakis ss to se mozesz wsadzic.
19 lis 2011 20:16
Mistrz Bana i tyle jak ty się do nas zwracasz to jest Karygodne

Już nie będę wymieniał...

Ideałem nie jestem ale swoją godność zachowam
19 lis 2011 20:17
StRzaLa napisał(a):

Hahaha. kto to mówi odezwał się KULTURALNY. Ban za multikonto!
19 lis 2011 20:18
http://f1c.pl/forum/tematy/3/

Zamiast drzeć koty trzeba przejść do konkretów. Tam nie spamujemy tylko zbieramy opinie. Krótkie i widoczne dla każdego oraz bez kłótni.
19 lis 2011 20:18
StRzaLa napisał(a):

Mama nie wychowała, to my nie nauczymy<bezradny>
19 lis 2011 20:19
Adamson Jesteś "Mistrzem" wzruszyło mnie to B)

Ta wypowiedź jest genialna <brawo> Krótka i zwięzła
Dodane 19.11.11 21:20:
Ide Odreagować w Cs <cwaniak>
Dodane 19.11.11 21:21:
15 Stron Spamu GR
19 lis 2011 20:21
Neil napisał(a):
http://f1c.pl/forum/tematy/3/

Zamiast drzeć koty trzeba przejść do konkretów. Tam nie spamujemy tylko zbieramy opinie. Krótkie i widoczne dla każdego oraz bez kłótni.

Od razu zastrzegam, że prowadząc w taki sposób rozpoznanie opinii nie chciałbym tam zobaczyć wywodów na temat tego co Mistrz zrobił lub jaki to Neil jest komunistyczny i sprzedawczyk. B) Krótkie "żwir" lub "przeciw" czy coś w tym stylu. :]
19 lis 2011 20:21
Simon, to dlatego masz DQ:
15.7 W przypadku sesji innych niż wyścig, ścinanie toru oceniane jest przez kontrolę sesji ignorując wysoki ping kierowcy, który może skutkować błędnym pokazywaniem pozycji jego bolidu
NAJBLIŻSZE SESJE
SERWERY
Serwer egzaminacyjny
Adres:
91.237.52.91:34297
Tor:
Sesja:
Testy
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
16 °C
Tor:
16 °C
PIĄ
Deszcz
23 °C
SOB
Częściowe zachmurzenie
21 °C
NIE
Deszcz
17 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
ADMINISTRACJA SERII GP2
Szef serii:
Pomocnicy:
-
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
49 254 410

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.