FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
28 lis 2011 19:41
Neil napisał(a):
Jak paru osobom się trafi 1 PK za ping, NIE ZA ŚCIĘCIA to będzie wystarczający kara.

W GP2 w Belgii jechało 14 osób w tym 2 zaufanych mi kierowców Ardena, 2 z iSportu która odpadła, 2 z Rapaxu i 2 z RE. Dodajmy do tego Patrica, Burzę i Strzałę, którzy pod względem poboczy pojechali nienaganny wyścig oraz jeszcze Baytet, który zakończył swój wyścig wcześnie mamy efekt taki, że nie ma właściwie na kogo składać skarg i jest dobrze tak.

Jesteś po prostu ŻAŁOSNY. Piszesz, że nie ma na kogo skargi składać? Aha, czyli jednak ściągasz powtórkę tylko po to, by ją obejrzeć, i złożyć skargi? To, że ty nie ukończyłeś wyścigu musi oznaczać, że będziesz składał tyle skarg? Już wiem kto to zrobił :
Alex Bradtke 716 s Ścięcie toru
Alex Bradtke 730 s Ścięcie toru
Alex Bradtke 775 s Ścięcie toru
Alex Bradtke 850 s Ścięcie toru
Alex Bradtke 1517 s Ścięcie toru
Alex Bradtke 1644 s Ścięcie toru
Alex Bradtke 1772 s Ścięcie toru
Alex Bradtke 1896 s Ścięcie toru
Alex Bradtke 1913 s Ścięcie toru
Tylko ja mam tyle skarg, tym bardziej, że brakuje mi 6 punktów do odebrania licki!
28 lis 2011 19:43
Eloop - To że Neil złożył jednego GP tyle skarg nie oznacza, że teraz to również on..
28 lis 2011 19:44
Jeszcze SVettel będzie mieć więcej. Ty masz tylko tyle, to nie jest dużo, ale jako takie maximum ulgi dla kierowców GP2 postawiłem sobie 5-6 ścięć. Ty masz trochę więcej.

Prosiłbym kogoś "bezstronniczego" o sprawdzenie teamów RE i Rapax, nie będę rozczarowany tym.
28 lis 2011 19:45
Neil napisał(a):
mamy efekt taki, że nie ma właściwie na kogo składać skarg i jest dobrze tak.

Widocznie jest na kogo...
Dodane 28.11.11 20:46:
Neil napisał(a):
Jeszcze SVettel będzie mieć więcej. Ty masz tylko tyle, to nie jest dużo, ale jako takie maximum ulgi dla kierowców GP2 postawiłem sobie 5-6 ścięć. Ty masz trochę więcej.

Prosiłbym kogoś "bezstronniczego" o sprawdzenie teamów RE i Rapax, nie będę rozczarowany tym.

Będziesz składał skargę na niego, mimo to, że nie dojechał?
28 lis 2011 19:48
No właśnie, jest dobrze tak, ale niestety dwaj kierowcy (1 bez oznak lagów) nie potrafili dać mi możliwości pochwalenia serii. ;)
28 lis 2011 19:51
Czy czasem jakiś team F1 nie szuka kierowców?
Dodane 28.11.11 20:52:
Z tym chamstwem, co jest w GP2 to już po prostu nie idzie wytrzymać
-On tu ściął!!
-A Tamten tam!
-Jasiek, jasiek on ściął! Mam Dowód!!!
I tak w kółko po każdym wyścigu...
28 lis 2011 19:54
STR z nowym szefem pewnie będzie szukać, Sauber zresztą też.

P.S.
Eloop napisał(a):

Taki tam cytat znaleziony na szybko:
Był bowiem człowiekiem żyjącym według ścisłych zasad własnej osobliwej moralności. Jego kodeks postępowania zapewnił mu szacunek na ponad trzydzieści lat i wzbudził niezwykły strach, który leżał u u podstaw jego potęgi. Naczelną zasadę owego kodeksu stanowił całkowity brak litości. Nie wynikał on z jakiegoś wrodzonego okrucieństwa, jakiegoś psychopatycznego pragnienia sprawiania bólu, lecz z bezwzględnego przekonania, że ludzie zawsze odmawiają posłuszeństwa.
28 lis 2011 19:56
Neil napisał(a):
STR z nowym szefem pewnie będzie szukać, Sauber zresztą też.

P.S.
Eloop napisał(a):

Taki tam cytat znaleziony na szybko:

Był bowiem człowiekiem żyjącym według ścisłych zasad własnej osobliwej moralności. Jego kodeks postępowania zapewnił mu szacunek na ponad trzydzieści lat i wzbudził niezwykły strach, który leżał u u podstaw jego potęgi. Naczelną zasadę owego kodeksu stanowił całkowity brak litości. Nie wynikał on z jakiegoś wrodzonego okrucieństwa, jakiegoś psychopatycznego pragnienia sprawiania bólu, lecz z bezwzględnego przekonania, że ludzie zawsze odmawiają posłuszeństwa.

Z tym krzywym ryjem w avatarze to raczej Hammurabim nie jesteś... Tylko on mógł stosować takie prawo. Każdy inny jest skazany na potępienie.
28 lis 2011 19:56
Nie zamierzam więcej kontynuować tej sprzeczki, bo prowadzi ona donikąd, zwłaszcza, gdy drugą stroną jest osoba pokrzywdzona.
28 lis 2011 19:57
Neil napisał(a):
Nie zamierzam więcej kontynuować tej sprzeczki, bo prowadzi ona donikąd, zwłaszcza, gdy drugą stroną jest osoba pokrzywdzona.

Pokrzywdzonym to będę, jak stracę lickę!
NAJBLIŻSZE SESJE
SERWERY
Serwer egzaminacyjny
Adres:
91.237.52.91:34297
Tor:
Sesja:
Testy
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Deszcz
Deszcz
Powietrze:
12 °C
Tor:
12 °C
PON
Deszcz
17 °C
WTO
Słonecznie
25 °C
ŚRO
Częściowe zachmurzenie
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
ADMINISTRACJA SERII GP2
Szef serii:
Pomocnicy:
-
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
49 292 724

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.