A było tak miło i fajnie jak nie było Ciebie... Dodane 15.12.11 17:34: Radek nie mów tak, bo się Neil obrazi. On mówi, że to analizuje i pisze z zimną głową. Nie obrażaj nam Neila. Chyba nie chcesz płaczu małego dziecka.
Sądzę, że tą radę można skierować do innych również. Dodane 15.12.11 17:37: Zaczęli płacz po skargach za GP Węgier, przykro mi, tak to jest, jak ktoś nie rozumie dlaczego to i tamto robiłem.
A było tak miło i fajnie jak nie było Ciebie... Dodane 15.12.11 17:34: Radek nie mów tak, bo się Neil obrazi. On mówi, że to analizuje i pisze z zimną głową. Nie obrażaj nam Neila. Chyba nie chcesz płaczu małego dziecka.
I sam ku*wa prowokujesz do dalszej kłótni. Na ch*j napisałeś o tym płaczu? Nie mam pojęcia jakim cudem jesteś jeszcze adminem.
Czy Ty dalej sądzisz, że nienawiść, którą skierowali do Ciebie użytkownicy tej ligi, jest spowodowana Twoimi marnymi i nic nie znaczącymi skargami? Jeżeli tak to się ogarnij.
Szczerze, nie chce mi się denerwować i patrzeć na poprzednie strony. Nie wiem o co się znowu kłócicie, ale mam nadzieję, że już przestaliście.
Streszczenie odcinka numer 219031 "Kłótni z Neilem": SVettel zadał pytanie czy w GP2 też będzie modelem bolid STR. Neil odpowiedział i tak nawiązała się kłótniaB)
Wlazly napisał(a): A było tak miło i fajnie jak nie było Ciebie... Dodane 15.12.11 17:34: Radek nie mów tak, bo się Neil obrazi. On mówi, że to analizuje i pisze z zimną głową. Nie obrażaj nam Neila. Chyba nie chcesz płaczu małego dziecka.
I sam ku*wa prowokujesz do dalszej kłótni. Na ch*j napisałeś o tym płaczu? Nie mam pojęcia jakim cudem jesteś jeszcze adminem.