17-26 lat, posiadających licencję wyścigową, udokumentowane doświadczenie w międzynarodowych seriach wyścigowych oraz spełniających wymagania formalne, konieczne do startów w serii Porsche Supercup, takie jak przygotowanie wyścigowe do rywalizacji w samochodach zamkniętych oraz odpowiednia budowa ciała (mniej niż 189 cm wzrostu i 90 kg wagi).
+ ja dorzucam świetną znajomość angielskiego. spełniasz warunki?
No właśnie... Rafik... Licencje ma - ma. Doświadczenie w międzynarodowych seriach wyścigowych - ma. Wiek też odpowiedni, z postu Oka widać, że warunki fizyczne są, więc...
RAFIK DO PSC!!! Dodane 31.01.12 16:36: @Simon ja to pisałem dla jaj jakbyś nie zauważył
No właśnie... Rafik... Licencje ma - ma. Doświadczenie w międzynarodowych seriach wyścigowych - ma. Wiek też odpowiedni, z postu Oka widać, że warunki fizyczne są, więc...
RAFIK DO PSC!!!
-jakie doświadczenie - jaką licencje to też dla jaj pisałes?
Krzysiek_aleks napisał(a): No właśnie... Rafik... Licencje ma - ma. Doświadczenie w międzynarodowych seriach wyścigowych - ma. Wiek też odpowiedni, z postu Oka widać, że warunki fizyczne są, więc...
RAFIK DO PSC!!!
-jakie doświadczenie - jaką licencje to też dla jaj pisałes?
14. Wymień sponsorów, którzy wspierali Twoją dotychczasową karierę kierowcy wyścigowego. Z którymi z nich obecnie współpracujesz ? 15. W jakim stopniu jesteś w stanie (Ty lub Twoi sponsorzy) partycypować w finansowaniu projektu VERVA Racing Team? Prosimy podać kwotę w PLN. (W zamian za współfinansowanie dla partnera proponujemy powierzchnię reklamową na aucie, kombinezonie, itp.)
14. Wymień sponsorów, którzy wspierali Twoją dotychczasową karierę kierowcy wyścigowego. Z którymi z nich obecnie współpracujesz ? 15. W jakim stopniu jesteś w stanie (Ty lub Twoi sponsorzy) partycypować w finansowaniu projektu VERVA Racing Team? Prosimy podać kwotę w PLN. (W zamian za współfinansowanie dla partnera proponujemy powierzchnię reklamową na aucie, kombinezonie, itp.)
No Rafik ma ewentualnego sponsora - One League
Dodane 31.01.12 19:36: Więc róbmy akcję Rafik do Vervy w PSC