Panowie wytłumaczcie mi jedno. Dlaczego jak jade na offline, to z łatwością schodzę poniżej 1:31, a na serwie bolid się ślizga na dohamowaniach na tym samym secie. O co kaman?
Panowie wytłumaczcie mi jedno. Dlaczego jak jade na offline, to z łatwością schodzę poniżej 1:31, a na serwie bolid się ślizga na dohamowaniach na tym samym secie. O co kaman?
Eloop napisał(a): Panowie wytłumaczcie mi jedno. Dlaczego jak jade na offline, to z łatwością schodzę poniżej 1:31, a na serwie bolid się ślizga na dohamowaniach na tym samym secie. O co kaman?
DjPatric94 napisał(a): Eloop napisał(a): Panowie wytłumaczcie mi jedno. Dlaczego jak jade na offline, to z łatwością schodzę poniżej 1:31, a na serwie bolid się ślizga na dohamowaniach na tym samym secie. O co kaman?
Simon874 napisał(a): DjPatric94 napisał(a): Eloop napisał(a): Panowie wytłumaczcie mi jedno. Dlaczego jak jade na offline, to z łatwością schodzę poniżej 1:31, a na serwie bolid się ślizga na dohamowaniach na tym samym secie. O co kaman?
Neil napisał(a): Simon874 napisał(a): DjPatric94 napisał(a): Eloop napisał(a): Panowie wytłumaczcie mi jedno. Dlaczego jak jade na offline, to z łatwością schodzę poniżej 1:31, a na serwie bolid się ślizga na dohamowaniach na tym samym secie. O co kaman?