Nie ciesz się, bo takie np. HRT ma więcej kasy i lepszy samochód o jedno ulepszenie Dodane 05.06.12 07:12: P.S. Ja czuję, że Renault coś kombinuje, bo nie wierzę żeby nie wystartowali w wyścigu Dodane 05.06.12 10:10: Ktoś tu chyba Merca nie lubi. W GP2 brak skarg? Joke?
Nie ciesz się, bo takie np. HRT ma więcej kasy i lepszy samochód o jedno ulepszenie Dodane 05.06.12 07:12: P.S. Ja czuję, że Renault coś kombinuje, bo nie wierzę żeby nie wystartowali w wyścigu Dodane 05.06.12 10:10: Ktoś tu chyba Merca nie lubi. W GP2 brak skarg? Joke?
Ktoś albo zazdrości nam tytułu, albo ktoś nas nie lubi. Ale co tam bo tymi skargami nie zmieni mi pozycji.
Nie wiem czy to ty klusek , ale ktoś z f1 . Jak widzę jakiś scinanie toru .To wiem że przeleciał lekko przez pierwszą szykanke lecz opuściłem dużo na wyjściu i nawet widziałem że straciłem . Jak przyjdę do domu to się spr. Dodane 05.06.12 14:04: ktoś bardzo mnie lubi bo jak ja jakąś kolizję spowodowalem to składają a jak np menel we mnie wjechał to nikt nie złoży . a z kolizją kluska to na 100%. on złożył .