FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
27 mar 2014 18:09
Czy jadąc drogą wyprzedzasz sobie auto na przerywanej nagle zaczyna Ci się ciągła i co... możesz dalej wyprzedzać, bo jest przedłużeniem przerywanej? Aha...
Dodane 27 marca 2014 19:15:
Jednak chciałbym usłyszeć wyjaśnienie Rafał dlaczego traktowałeś linię ciągłą jako przedłużenie przerywanej, bo dalej nie rozumiem dlaczego linia ciągła jest traktowana tak samo jak przerywana.
27 mar 2014 18:16
Zresztą ten kawałek linii nawet jakby nie był częścią linii przerywanej, to jest fragmentem linii definiującej obręb toru, a nie drogi do alei.

27 mar 2014 18:17
A w GP2 o ile pamiętam to Pablos chyba dostał za takie coś karę;)
27 mar 2014 18:23
Dawid Czepiela napisał(a):
Czy jadąc drogą wyprzedzasz sobie auto na przerywanej nagle zaczyna Ci się ciągła i co... możesz dalej wyprzedzać, bo jest przedłużeniem przerywanej? Aha...

Nasri jeśli dobrze słuchałem na wykładach, to jeśli manewr wyprzedzania rozpoczniesz na przerywanej i podczas jego trwania zacznie się ciągła to możesz go dokończyć
Zmodyfikowane 27 mar 2014 19:00 przez Patryk Łucków.
27 mar 2014 18:25
Patryk Łucków napisał(a):
Dawid Czepiela napisał(a):

Nasri jeśli dobrze słuchałem na wykładach, to jeśli manewr wyprzedzania rozpoczniesz na przerywanej i podczas jego trwania zacznie się przerywana to możesz go dokończyć

To juz nie chodzi o to.
Chodzi o to, ze podobno nasza liga trzyma sie regulaminu i nie ulega. Tutaj takiego w ogole zapisu nie ma.

Dodane 27 marca 2014 19:27:
Skoro tutaj nie ma kary za przeciecie linii ciaglej to na innych torach za jej przeciecie rowniez nie powinno byc.
Dodane 27 marca 2014 19:29:
Albo sprecyzujcie, ze tylko na Hiszpanii mozna scinac ;)
I najlepiej zrobcie to przed nastepnym wyscigiem tutaj, zeby znowu takich jaj nie było.
27 mar 2014 18:33

Właśnie. :/
27 mar 2014 18:34
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):

Właśnie. :/

Kazdy admin inaczej interpretuje regulamin ;)
Wspolczuje Pablosowi, ze nie trafil na Rafika i Kluska ;)
Dodane 27 marca 2014 19:35:
Najwyrazniej Vettel nie interpretowal linii ciaglej jako przerywanej (no w sumie raz chyba podjal dobra decyzje)

W takim razie Rafał powinienes odwolac kare Pablosowi jesli to mialo miejsce i zmienic wyniki w GP2 :)
27 mar 2014 18:36
Każda administracja ma prawo inaczej zdefiniować obręb toru oraz obszar wjazdu do alei.
Dodane 27 marca 2014 19:37:
I wyjazdu też.
27 mar 2014 18:40
Rozumiem, ale jest to chyba trochę niesprawiedliwe, gdyż po GP2 byłem "uczulony" na ten wjazd dlatego nie przecinałem ciągłej na czym traciłem
NAJBLIŻSZE SESJE
SERWERY
Serwer egzaminacyjny
Adres:
91.237.52.91:34297
Tor:
Sesja:
Testy
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
17 °C
Tor:
25 °C
SOB
Deszcz
24 °C
NIE
Częściowe zachmurzenie
23 °C
PON
Deszcz
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
ADMINISTRACJA SERII GP2
Szef serii:
Pomocnicy:
-
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
48 903 749

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.