No zmieniłem przecież !!!
A czemu jeszcze trwa rozgrzewka?
Cofam te słowa
Myśleliście, że zapomnę o komentowaniu? O nie nie. Powracamy do jazdy! Mamy kwalifikacje, tym razem troszkę wcześniej, lecz po raz pierwszy serwer jest zapchany 22 kierowcami, a większość wyjechała na swoje okrążenia wyjazdowe. W Australii niesamowicie ciepło, bo aż 30 stopni Celsjusza, temperatura toru o 9 stopni większa. W stawce zaskoczenie czyli udział testera RBR czyli... Damiana271! Tak, tego z GP2. Jakiż awans po odejściu Alonso... Jak się czasy wysypały! Liderem jest, jakże mogło być inaczej Clemson dalej Fuli i Radek. Zaskakujący dobry czas osiąga Damian, bo niedużo za Mistrzem z Saubera, który już poprawił czas, ale Fuma ma gorszy czas! Jak na razie tylko Crafter i AdrianMod nie mają czasu okrążenia, chociaż są na torze. Czołówka jest następująca: Clemson, Crafter, KarolBed, lecz te miejsca 2 i w dół zmieniają się bardzo szybko. I już wszyscy mają czas. Pokazaliśmy pierwszą trójkę czas na ostatnią trójkę, kolejność od końca: Fuma, Damian, AdrianMod. O, teraz zauważyłem Rafika w HRT, jak na razie 8, ale był chory. Czołówka bez zmian. Dwóch kierowców chyba gdzieś wybyło na wczasy i już nie wrócą i dostaną kary

I wreszcie sprawiedliwości stało się zadość. Damian spada na ostatnią pozycję w kwalifikacjach

I zmiana w czołówce. Na 3 miejsce wskoczył, no którz by inny - RAFIK!!!!!! Cieszę się tym bardziej, że przez przypadek wytypowałem, że w wyścigu będzie 3

Błagam, cię, utrzymaj taką formę

Clemson jedzie jak szalony. Pan Glinka jest coraz bliżej granicy 1:22, obecnie ma czas 1:22:190, i ma prawie sekundę przewagi nad Crafterem. I ktoś znów uciekł z serwera, a że jest tyle tłumu tam to już sam nie wiem dokładnie kto to, lecz wiem, że to nikt z czołówki przodu ani tyłu. ZIOMEK PNIE SIĘ DO GÓRY. Już awansował na 13 miejsce. I już wiem, kto wyszedł z serwera. Jego kolega, AdrianMod, szkoda

I KarolBed pokazał, że będzie walczył. Wskakuje na 2 pozycję, lecz nie schodzi poniżej 1:23

Pozostało około 10 minut kwalifikacji. Najbliżej wykręcenia limitu jest Dawid007 z Renault, przejechał już 18 kółek. W czołowce nudy, czasem ktoś się zmieni w środku stawki. W dwóch sekundach(bo Clemson zajmuje jedną) mieści się aż 15 kierowców. I teraz zauważyłem, że zszedł poniżej 1:22

Jeszcze 5 minut do końca, a Dawid007 już osiągnął 20 kółek, i zaraz to osiągnie Clemson. Już to osiągnął i ktoś znów zwiał z serwa. Ale coś się stało nieprawdopodobnego! I to nie to, że ktoś znów zwiał, a to, że Clemson, jeden z najlepszych kierowców w Polsce w F1c, faworyt, na kilka chwil przed końcem dostał... DQ!!!!

Jestem ciekaw, czy będzie miał to DQ ostatecznie, bo jak tak... to JUTRO NIE WYSTARTUJE!! CO ZA KATASTROFA DLA WILLIAMSA!!! A CO ZA RADOŚĆ W RENAULT!! NAJWIĘKSZY KONKURENT PRAWDOPODOBNIE ODPADA Z GRY! I NAGLE ZMIANA LIDERA PRZED KOŃCEM!!! KAROLA WYPRZEDZIŁ CRAFTER W MCLARENIE!Kolejni kierowcy wychgodzą z serwera. Powoli się kończą kwale, które prawdobodobnie wygrywa Crafter w McLarenie z czasem 1:21:999

Ja już kończę i: do widzenia!