Wielu ludzi dokładnie analizuje każdy szczegół i póki co nikt nie dopatrzył się wydechu. Podobno samochód korzysta z niezwykle zaawansowanego układu wydechowego. Rury wydechowe zamiast do tyłu zostały prawdopodobnie poprowadzone do przodu i wtłaczane są do zamontowanego z przodu dyfuzora aby generować dodatkową siłę docisku. Jeśli to prawda to będziemy mieli do czynienia z największą innowacją ostatnich lat.pozdro.! Ferrari , Red-Bull,Mclaren niech już pakują się do domu
też to czytałem ale żeby coś takiego mogło działać trzeba opracowac wszystko perfekcyjnie a nie tak jak w zeszłym roku kiedy na początku sezonu wiele zespołów nie wiedziało o czymś takim jak kanał F albo dmuchany dyfuzor i później trochę na siłę próbowali to wsadzić do swoich bolidów. Najlepsi sobie poradzili ale takie Toro Rosso czy Sauber to dmuchanego dyfuzora właściwie nie użyli a na przykład Mercedesowi spalał się tył bolidu bo mieli złe materiały. Mam nadzieję że będzie tak jak mówisz i to zadziała
Te te panowie. Kto powiedział, że płacicie za 24/7? xD Na testach mogą jeździć wszyscy kierowcy z licencją, nie tylko ci aktywni, więc nie pyskować mi tu! Nudzi Wam się, wy lenie cholerne, co teraz ferie macie?
Jak można 3 prezentacje bolidów jednego dnia zrobić...