Temperatura toru: 41 °C - pierwszy raz w tym sezonie chyba...
Co do skarg na Marcela Grudzińskiego to oglądałem tę walkę już z trybun i jeśli już na kogoś można tu składać skargi to na drugiego Marcela, który równie "ciekawie" się bronił i atakował jak w poprzednim wyścigu rozwalając pana Cabałę, teraz o mały włos nie rozbił swego imiennika... A więc robił to dość nieudolnie mówiąc krótko.
Butthurt po wpieprzu w GP2 się trzyma . Obaj przeginali, tyle w temacie.
Temperatura toru: 41 °C - pierwszy raz w tym sezonie chyba...
Co do skarg na Marcela Grudzińskiego to oglądałem tę walkę już z trybun i jeśli już na kogoś można tu składać skargi to na drugiego Marcela, który równie "ciekawie" się bronił i atakował jak w poprzednim wyścigu rozwalając pana Cabałę, teraz o mały włos nie rozbił swego imiennika... A więc robił to dość nieudolnie mówiąc krótko.
Butthurt po wpieprzu w GP2 się trzyma . Obaj przeginali, tyle w temacie.
Pewnie, jakby mnie jeszcze wynik w GP2 obchodził dłużej niż do 2 godzin po wyścigu... GT to inna sprawa.
Jeśli uważacie, że to wina obu to ok. Wyraziłem tylko swoje zdanie. Skargi jednak są tylko na jednego więc wiadomo kto zostanie ukarany jakby co.
Nie wiadomo kto zostanie ukarany. To że są skargi nie oznacza, że te osoby zostaną ukarane, bo może zostać ukarany każdy... jeśli tylko szef serii GT będzie wszystkich sprawdzał i wszystkich karał.. za wszystko