8 gru 2015 18:41
Krzysztof Woźniak napisał(a):
To nie dawaj nam powodów do czepiania się...
Dawid Czepiela napisał(a):
Nie, nie zwalam winy, tylko mnie po prostu
ia jak za każdym
anym razem znajdzie się ktoś kto będzie się CZEPIAŁ wszystkiego "bo Woźniak".
Krzysztof Woźniak napisał(a):
Zwalaj wine na Widmo. Z tego co wiem i wydawało mi się to Ty byłeś głównym komentatorem, a nie Widmo.
Radosław Cupał napisał(a):
Taaaaaak, bo Widmuś Wasz kochany to był taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaak przygotowany, że ja pierdziu.
Dodane 7 grudnia 2015 17:12:
A wygląd cenzury jest bardzo teraz, bo może uświadomi niektórym jak
owe jest nadużywanie
owych wyrazów
Marcel Pawiński napisał(a):
Niektórzy uważają, że komentowanie wyścigu polega na tym, że patrzysz i opisujesz innym to co widzisz na ekranie (Tak jakby odbiorcy byli ślepi).
Dawid Czepiela napisał(a):
To był i jest jeden z powodów dla których Woźniak nie powinien komentować wyścigów... Bez urazy, ale przeciętny "Kowalski" zrobiłby to lepiej.
Woźniak, gratuluję zorientowania się na 8 okrążeniu dopiero, że Konrad Żerebiec jechał na hardach, a Bogusz cisnął na softach, a Ty ciągle pieprzysz, że mu odjeżdza pomijając tak ważny fakt, jak różne opony i strategie. Serdeczne gratulacje.
To był i jest jeden z powodów dla których Woźniak nie powinien komentować wyścigów... Bez urazy, ale przeciętny "Kowalski" zrobiłby to lepiej.
Niektórzy uważają, że komentowanie wyścigu polega na tym, że patrzysz i opisujesz innym to co widzisz na ekranie (Tak jakby odbiorcy byli ślepi).
Taaaaaak, bo Widmuś Wasz kochany to był taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaak przygotowany, że ja pierdziu.
Dodane 7 grudnia 2015 17:12:
A wygląd cenzury jest bardzo teraz, bo może uświadomi niektórym jak
owe jest nadużywanie
owych wyrazów
Zwalaj wine na Widmo. Z tego co wiem i wydawało mi się to Ty byłeś głównym komentatorem, a nie Widmo.
Nie, nie zwalam winy, tylko mnie po prostu
ia jak za każdym
anym razem znajdzie się ktoś kto będzie się CZEPIAŁ wszystkiego "bo Woźniak". To nie dawaj nam powodów do czepiania się...