FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
6 maj 2017 10:06
Marcel Pawiński napisał(a):
Bartłomiej Nowak napisał(a):
Typowań z F1 nie ma, gdyby to było GT już dawno byłaby gownoburza...

Panie Nowak. Ja tylko powiem tyle, że mam swoje życie i sprawy prywatne. Także docinki w moim imieniu jak i wielu innych są słabe, bo często braknie Ci języka w gębie. Schowaj się ze swoja Micra 8-).

Odpisać to miał czas, ale typera włączyć to już nie 8-)
6 maj 2017 10:07
Jeżeli piłeś, pij dalej 8-)
6 maj 2017 10:16
hurr durr gdzie typer GT na Watkins Glen?!? co to ma byc jprdl... 8-)
6 maj 2017 11:23

Post został usunięty przez autora

6 maj 2017 12:24
Typowanie to tam ch... Newsy się pojawiają po 2 tygodniach, mimo, że nie mam internet explorera : ((
6 maj 2017 12:31

Panie Nowak. Ja tylko powiem tyle, że mam swoje życie i sprawy prywatne. Także docinki w moim imieniu jak i wielu innych są słabe, bo często braknie Ci języka w gębie. Schowaj się ze swoja Micra 8-).

Jeżeli twoim argumentem jest "Schowaj się ze swoja Micra", to idź się połóż spać, bo wyraźnie, 30h bez snu Ci nie służy.
6 maj 2017 14:04

Jeżeli twoim argumentem jest "Schowaj się ze swoja Micra", to idź się połóż spać, bo wyraźnie, 30h bez snu Ci nie służy.

A typerów nadal nie ma, chyba dalej nie wytrzeźwiał.
6 maj 2017 14:12
Chciałeś powiedzieć, że śpi albo kac <wyśmiewacz>
6 maj 2017 14:15
Szkalujta dalej - yey :>. Tak mnie to rusza ^^.
Dodane 6 maja 2017 16:16:
Przecież Wy wszyscy robicie zawsze wszystko na czas. Bo administrator to <cenzura> maszyna, która ma tylko za<cenzura>ać, a swojego życia już nie ma. Brawo <ok>.
Dodane 6 maja 2017 16:20:
I najlepiej stwierdzić, że byłem pijany. Nie byliście to nie wiecie... Akurat my nie piliśmy jak Wy pijecie w swoich plenerach na "zgona", tylko dla towarzystwa. Nikt nie był na<cenzura>any, że kółka zataczał. Byliśmy wykończeni zarwaną nocką. Także przesyłam pozdrowienia, a jak się coś nie podoba, to zawsze można mnie odwołać ze stanowiska.
Dodane 6 maja 2017 16:34:
Przez internet zawsze odzywają się największe gagatki, ale jak się robi spotkanie, jest się zaproszonym, to już naglę "eee... ja nie jadę bo... (milion wymówek)". Widać, kto jest człowiekiem, a kto przysłowiową "<cenzura>ą" i umie tylko powiedzieć coś komuś przez drugi monitor.
Tak więc nie mam ochoty się z wami sprzeczać, bo przez monitor to 10. latki są panami świata.
Zmodyfikowane 6 maj 2017 14:44 przez Marcel Pawiński.
6 maj 2017 14:40
Nie wiem czemu ale dzisiaj mój program antywirusowy wykrył wirusa w programie rf_scan.exe i go usuwa. Bez tego programu nie można uruchomić rfactora, ktoś jeszcze tak ma? Jakieś zmiany były w tym pliku?
NAJBLIŻSZE SESJE
SERWERY
Serwer egzaminacyjny
Adres:
91.237.52.91:34297
Tor:
Sesja:
Testy
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
17 °C
Tor:
18 °C
PON
Deszcz
18 °C
WTO
Deszcz
25 °C
ŚRO
Zachmurzenie
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
ADMINISTRACJA SERII GP2
Szef serii:
Pomocnicy:
-
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
44 971 523

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.