FacebookYouTubeTwitchCupSell
TEMAT
FORUM TEMATYCZNE
11 wrz 2016 19:00
Wyścig bardzo zły w moim wykonaniu. Start miałem słaby ale po błędach i kolizjach innych zawodników jechałem 3. Jechałem na 110 %. Niestety zajechałem softy i zaliczyłem 2 spiny, jeden tuż przed wjazdem do pit. Założyłem hardy i chciałem jechać na nich do mety. Byłoby wszystko dobrze ale popełniłem kolejne błędy i spadłem na P5.
CL na ostatnim okrążeniu pozbawił mnie 5 miejsca. Szkoda. Mogło być podium ale nie ma co płakać :D
W kolejnym wyścigu będę lepszy! :D
11 wrz 2016 19:07
Start bardzo dobry, ale pierwsze okrążenia były bardzo asekuracyjne i spadłem na P4. Startowałem na twardej mieszance, więc jechałem cierpliwie za pierwszą trójką. W trakcie zauważyłem, że opony się mniej zużywają. Po zmianie na miękkie dotarło do mnie, że serwer jest źle ustawiony i podjąłem próbę przejechania blisko 20 na tej mieszance. Dzięki temu przebiłem się na P2, które spokojnie utrzymałem do mety :D Z całego weekendu jestem zadowolony :)

Gratulacje dla Grzegorza! ;)
Zmodyfikowane 11 wrz 2016 19:52 przez Marek Prędkiewicz.
11 wrz 2016 19:13
To jest dramat, GP2 zawsze pozostanie hołotą, a pech w tym wyścigu to chyba za cały sezon z góry...
11 wrz 2016 19:13
Dla mnie słaby wyścig. Udało mi się uniknąć hołoty na starcie ale niepotrzebne wdawanie się w walkę z K. Śmieją spowodowało spin i utratę tylnego skrzydła. Po pistopie traciłem już okrążenie. Później kolejny spin przez który M. Paruch musiał zjeżdżać do boksu. Jakoś jechałem i znowu błąd, przestrzeliłem hamowanie z T4 i straciłem przednie i tylne skrzydło. Ogólnie bród, smród i ubóstwo. Ostatecznie P11, cieszyć się mogę tylko z tego, że udało mi się utrzymać pozycję przed K. Słomińskim.
11 wrz 2016 19:33
Wyścig wygrany dzięki błędnemu ustawieniu serwera. Na dodatek źle pojechałem T1, co źle skończyło się dla Radka, którego przepraszam. Kilka błędów w trakcie jazdy było jednak część z nich związana z dublowaniem. Poza tym jestem zadowolony ze swojego tempa. Zobaczymy co przyniesie kolejny tydzień. Gratulacje dla Marka za powrót na P2 z trudnej sytuacji związanej z oponami.
11 wrz 2016 19:52
Jak skomentuje dzisiejszy wyścig? WOW, WOW, WOW. Start bardzo dobry i udało mi sie uniknać rozwałki w szukanie. Putem długa część to walka z M. Kozerą. Potem na zmianie opon z twardej mieszanki na miękką nie umiałem złapać rutmu lecz wydarzenia losowe sie tak dla mnie dobrze nałożyły, że to był najlepszy wynik w mojej karierze w F1 Online <hura> <hura> <hura>
Zmodyfikowane 12 wrz 2016 07:51 przez Kamil Śmieja.
12 wrz 2016 09:15
Jest pewien niedosyt po wyścigu. Co prawda dojechałem dziesiąty i zdobyłem punkt, ale czuję że mogłem lepiej pojechać, szczególnie że podczas kwalifikacji pracowałem nad dobrymi ustawieniami. Jednak zapomniałem ich wybrać na wyścig i w efekcie, na niewłaściwych ustawieniach skrzydeł, jechałem na każdym okrążeniu o sekundę wolniej. Gdyby nie ta pomyłka mógłbym ukończyć ten wyścig nawet na ósmym miejscu, biorąc pod uwagę jaki był przebieg całej rywalizacji rundy na Adelaide. Zaskoczyły mnie nieco ustawienia zużycia opon, bo planowałem jazdę na dwa pit stopy, ale nawet jazda na jeden okazała się sukcesem. Paradoksalnie podczas treningu i kwalifikacji dość często się rozwalałem, ale w wyścigu nie zaliczyłem nawet drobnego uślizgu. To mnie nawet cieszy, bo tylko pokazuje że w razie czego mogę trzymać nerwy na wodzy przez 30 okrążeń. Następny wyścig na torze Hockenheim, torze który lubię i z tego powodu liczę tam na dobry wynik.
Zmodyfikowane 12 wrz 2016 09:17 przez Grzegorz Furca.
NAJBLIŻSZE SESJE
SERWERY
Serwer egzaminacyjny
Adres:
91.237.52.91:34297
Tor:
Sesja:
Testy
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
16 °C
Tor:
16 °C
PON
Deszcz
22 °C
WTO
Zachmurzenie
18 °C
ŚRO
Deszcz
19 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
ADMINISTRACJA SERII GP2
Szef serii:
Pomocnicy:
-
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
50 163 951

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.