Predixx wez wypierdzielaj z tymi emotkami.praktycznie kazdy Twoj post to B) i inne... jeszcze szczegolnie ciagle dupe lizesz Kluskowi...
Łapka w górę oznacza, że zgadzam się z Rafikiem. Jeżeli masz jakiś problem, to trudno zachowaj to dla siebie, poparłem jedynie słowa Rafika. Poprzesz Klusexa, źle, poprzesz Rafika, teź źle. Ogarnij
Już nie będziecie narzekać na galerię. Wybierzcie sobie demokratycznie nowego "fotografa". Galeria z GP Kanady była moją ostatnią. Dziękuję za miło spędzony czas podczas jazdy w lidze i nie tylko.
Kolejny płaczek, który się obraża jak się go skrytykuje. Nie wszystkim musi się wszystko podobać. Mi nie pasuje twoja galeria i wyraziłem o tym zdanie.
Chyba jednak Kluska poparłeś, a nie Rafika. Masz problem z pamięcią? Dodane 3 maja 2013 12:36: Czemu od wczoraj serwery sa wylaczone?
Znaczy, Rafika też poparłem ale na teamspeaku, więc się nie pluj, że tak powiem. Dodane 3 maja 2013 12:41: W niektórych sytuacjach nie wiesz o co chodzi, a i tak wtykasz nos, w każdy post, bo zawsze musisz mieć rację...
Miałem rację, bo poparłeś Kluska, a Ty nagle zaczynasz, że tak powiem z dupy mówić, że Rafika o.O Na forum poparłeś Kluska, a teraz próbujesz sobie dupe ratować, bo jak zwykle nie masz racji wciskając TeamSpeaka. A co ma w tym momencie rozmowa i poparcie Kluska na forum z poparciem Rafika na TSie? Boże... mózg rozany
News z GP2 mega szybko a na F1 trzeba jak zawsze czekać
Jasiny wczoraj nie było i dzisiaj też go nie ma jakbyś nie zauważył to nie ma kto napisać. Jasina zawsze pisał od raz po trenie.
Jasina nie może zrobić newsa dopóki kar nie zrobię. A kar wczoraj nie zrobiłem, bo te typy często goszczące na TS, w tym szef GP2, spamowali mnie chęcią grania w COD-a, a inny typ po raz kolejny kłócił się ze mną o wszystko i o nic. Jeżeli to, że news pojawia się następnego dnia naprawdę Wam nie odpowiada, to mogę olać TS i zrobić newsy jak najszybciej. Dzisiaj na pewno tak zrobię, bo jutro z Radziem nas prawdopodobnie nie będzie.