W ostatnich sesjach Kacper. I wszystkich serii. Dodane 17 maja 2013 12:42: Powtarzam to już n-ty raz, a Wy nadal swoje. Co Wy macie z matmy? Dodane 17 maja 2013 12:51: Hmmm. Mam kolejne pomysły na ulepszenie algorytmu liczenia umiejętności. Dzisiaj nad tym jeszcze popracuje.
Można dodać też tor i poziom ulepszeń bolidu, bo jeśli ktoś jest w stanie finishować w TOP 5 bolidem z końca stawki ze słabymi ulepszeniami i jeździ regularnie to moim zdaniem jest cenniejszy niż kierowca z najlepszym bolidzie. Tor to trudność czyli powiedzmy Monako tor najtrudniejszy, a (według mnie) najłatwiejszy tor Abu Dhabi, albo Catalunya. Dodane 17 maja 2013 12:56: Wtedy da to być może większe rozbieżności między kierowcami.
Można dodać też tor i poziom ulepszeń bolidu, bo jeśli ktoś jest w stanie finishować w TOP 5 bolidem z końca stawki ze słabymi ulepszeniami i jeździ regularnie to moim zdaniem jest cenniejszy niż kierowca z najlepszym bolidzie. Tor to trudność czyli powiedzmy Monako tor najtrudniejszy, a (według mnie) najłatwiejszy tor Abu Dhabi, albo Catalunya. Dodane 17 maja 2013 12:56: Wtedy da to być może większe rozbieżności między kierowcami.
Ja sam się dziwię, dlaczego mam 5 gwiazdek, bo nie ukrywam iż szczególnie ostatni weekend był w moim wykonaniu słaby, zarówno w F1 jak i PSC Dodane 17 maja 2013 15:27: Hmm, teraz mam 4,5 więc Rafik coś pozmieniał chyba