1 tabelka prędkość maksymalna (najlepsza z wszystkich okrążeń jakie przejechałem) 2 tabelka prędkość maksymalna na ostatnim okrążeniu 3 tabelka prędkość maksymalna uzyskana w czasie wykręcenia najlepszego okrążenia
Nasz Crafter znów zaginął w akcji. Mam trzy teorie: 1. Zachlał się, zniszczył kilka przystanków, niebiescy go złapali i siedzi teraz 48. (niedługo wróci) 2. Jest w klasie maturalnej, więc zaczął się uczyć, już od pierwszego dnia (wróci na weekend). 3. Znalazł sobie dziewczynę (przepadł na zawsze).
JEST Z NAMI RAFIK JEST Z NAMI KLUSEK NIE MA Z NAMI CRAFTERA GDZIE JEST KU*WA CRAFTER?!
"Wyniki sesji" i "ostatnie okrążenia" różnią się tylko tym, że te pierwsze nie mają czasów sektorów. Jest wystarczająco dużo miejsca by dać to do jednej tabeli. Dodane 4 września 2013 14:38: Przekombinowałeś z tym LT. Dodane 4 września 2013 14:46: I zaraz będzie: "To zrób lepszy!"
Nie różnią się tylko tym. Różnią się stratą i prędkością maksymalną. Dodane 4 września 2013 15:47: Znów mnie obrażasz. Myślisz, że zrobiłem to wszystko na szybko, w 5 minut? Myślisz, że nie przemyślałem dokładnie sposobu przedstawiania informacji w tabelkach? Jak zwykle Ty jesteś najmądrzejszy i Ty wiesz wszystko lepiej, wiesz także to, co myślę i co zrobię. Dodane 4 września 2013 15:48: Nawet nie potrafisz przeanalizować informacji przedstawianych w tabelkach.