FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
8 paź 2010 18:53
wlasnie widac jak objechales <wyśmiewacz>
8 paź 2010 18:54
Mati geniuszu, jego post odnosi się do wyścigu.. <głupek>

<wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz>
Konto usunięte
8 paź 2010 18:58

Post został usunięty

8 paź 2010 19:00
to p[o pierwsze od razu mowie ze nie sciołem zadnego zakrętu nie miałem speeda itp. mam dobre setuy co widac po wystepie mariiusza w kwali na którą dostał odemnie seta i pojechał lepiej niz w treningu. Do tego bardzo lubier monaco i potrafie tam doskonale jeźzic. moj rekord toru wynosił 1.09.6 ale pojechałem bardzo dobre okr z lekko zmodyfikowanym setem i udalo mi sie pojechac na 1.09.4 i nie oszukalem. nie wiem dklaczego wogłole sie musze tłumaczyc bo to jest żałosne. Jak np sutil jest 6 w kwalach to nie musi a tu trzeba żal żal żal!!! aaaa i chciałem pogratulowac clemsonowi perfekcyjnej jazdy na kwalach<głupek>

a co dopostu manicha ze rbr ciagle szuka kierowców to powiem mu tylko tyle ze trzeba mnie bylo nie zwalniać:)
8 paź 2010 19:03
Forum zarządu!
8 paź 2010 19:04
Po 1, nie masz naszego zaufania
Po 2, nie pytają się "np. sutila", bo jakbyś tego nie zauważył m.in. we wszystkich bolidach są kamery, tak samo poza torem są ludzie którzy się gapią czy ktoś nie ściął
Po 3, W realu nie ma czegoś takiego jak Speedbug, a zwłaszcza u ciebie, jego prawdopodobieństwo jest wysokie

Coś jeszcze?
8 paź 2010 19:11
gl#bie nie moglem dolaczyc bo sesja jest zamknieta:D :D :D
8 paź 2010 19:12
<lol> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz>
8 paź 2010 19:21
sprawdzileś sp[eeda!! jechałem i tyle. na treningu zszedlem ponizej 1.10 to dlaczego nie moglem sie w kwalach poprawic o 0.4 sek??? w du mam twoje zaufanie jeździsz ostatnio coraz gorzej i z tymmasz problem. bylwes jedyna osobą która cos napisała!!!vszczególnie ze mam 5 setów i kazdy jest dobry. po prostuy okr sie udało i tyle. nikt nie zgałasz zarzalen bo w treningu mialem rownież
bardzo dobre tempo. nasepnyjm razem patzr na mnie caly cza to nie bedziesz mial wątpliwosci!!! clemson wiem o tym:P
Konto usunięte
8 paź 2010 19:22
Rafik usunąłeś mój post dlatego że niby nie specjalnie to zrobiłem (w race)
NAJBLIŻSZE SESJE
SERWERY
Serwer egzaminacyjny
Adres:
91.237.52.91:34297
Tor:
Sesja:
Testy
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Deszcz
Deszcz
Powietrze:
20 °C
Tor:
20 °C
NIE
Deszcz
21 °C
PON
Słonecznie
24 °C
WTO
Deszcz
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
ADMINISTRACJA SERII DTM
Szef serii:
Pomocnicy:
-
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 952 288

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.