FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
8 paź 2010 20:04
A wy znowu swoje :/ :/ ŻAL.PL Dobrze kończe już bo...

Radek nie niemam bo akurat jechałem pomiarówke...
8 paź 2010 20:04
bo skończyły ci się argumenty a raczej wymówki?

Więc jak nie masz dowodów, to nie wiem czemu mu tak wierzysz, że nie ściął. Istnieje coś takiego jak kłamstwo.
8 paź 2010 20:06
Dobra przestancie już bo to niema sensu kłocicie sie o czas a to tylko gra, <cenzura> przecierz jutro najwazniejsze jest dojechanie do mety wsyzstko sie moze zdazyc, moze nawet Lenrok wygrać wiecie ococ chodzi wiec dajcie juz spokoj a jak strazak bedzie mial DQ t i nawet chcialbym byc na jego miejscu bo bym patrzal jak sie rowalają.
8 paź 2010 20:07
oko ja cie chyba zaprosze wiez gdzie. przyszedlem znowu do ligi dzieki rafikowi i mialem byc spokojny i byłem. potem byl problem ze dostaje kary i jestem zbyt agresywny na torze, wiec robilem sobie wyscigi i trenowalem i juz 3 wyscig nikogo nie dotknolem. to teraz macie klopot ze na moim ulubionym torze dobrze jezdze. nie wygrałem sesji jestem dopiero 4. bolid w monaco sie nie liczy tak bardzo. docisk mamy i to wystarczy. trzeba uzywac tc i ryzykowac. stąd wlasnie taka rozbierznowsc w czasach. wyjdzie jedno okr to potem 5 okr jest z<cenzura>anych bo trzeba ryzykowac. wyszlo mi jedno i i tak jest gorsze o 0.6 sek gorsze od clemsona z treningu. mam dokonale sety a wy macie wielkie parcie. po comial bym scinac cokolwiek w monaco? daczego nie scinam na kazdym torze? ludzie odbijajcie sie od scian zrobicie dobrego seta ryzykujcie z sc a mozna zrobic czas nawet ok 1.08.5. sorry za ortografie ale ni chce mi sie poprawiac
To zmień tok rozumowania, jak go nie będziesz bronić, to dzięki tobie będzie startował ostatni i uniknie karambolu na T1

Oooo, strażak, miałeś se pójść...
Konto usunięte
Lol big, mogłeś na kwale nie przychodzić. Ma sens się kłócić.. Zastanów się trochę zanim coś napiszesz

Strażak, cwaniaku napisz Pudzianowskiemu "dawaj na ring" :) xD
8 paź 2010 20:10
Myślisz Strażak, że nie wiem jak się jeździ na Monaco? Żadne dane nie wskazują na to, że masz jakąkolwiek szansę na zrobienie tego czasu, a Twój upór jeszcze bardziej pogorsza Twoją sytuację.
Konto usunięte
8 paź 2010 20:11
Tyle problemów przez jedną osobę ;0
8 paź 2010 20:11
Jakich problemów? Jest jeden problem i to tylko Strażaka.
8 paź 2010 20:12
Ja tu widze problem tylko z tym, że nie przyznaje się do tego i nie chce mu się jeździć by zrobić ten czas
NAJBLIŻSZE SESJE
SERWERY
Serwer egzaminacyjny
Adres:
91.237.52.91:34297
Tor:
Sesja:
Testy
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
19 °C
Tor:
19 °C
NIE
Deszcz
21 °C
PON
Słonecznie
24 °C
WTO
Deszcz
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
ADMINISTRACJA SERII DTM
Szef serii:
Pomocnicy:
-
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 954 007

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.