FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
17 paź 2010 11:23
Nie, poczekam trochę na ewentualne "odwołania", bunty, strajki, zamieszki itd. xD
17 paź 2010 12:07
chyba cie po<cenzura>ilo zapomnij o serwerze jezeli <cenzura> dostaje kare za cos czego nie bylo widac
17 paź 2010 12:09
Zaczyna się szantaż. <nerwus>

Przecież widziałeś, że ściąłeś i zyskałeś pozycję...
ściąłeś, to było widać B)
hahaha <wyśmiewacz>

szantarzyk :D
Konto usunięte
17 paź 2010 12:13
Rafik nie daj się !!
17 paź 2010 12:19
ciekawa sonda <lol>
17 paź 2010 12:35
Sprawa ze ścinaniem toru jest taka: zauważyłem pewien paradoks w regulaminie, otóż wg. niego każde ścięcie może być karane, a większość z Was na pewno choć raz ścięła zakręcik. :> Ale tylko na Ciebie Clemsonku była skarga (widocznie ty nie wybaczasz, Tobie również nie wybaczają) więc nawet gdyby Strażaka nie było dostałbyś karę, a że był to tylko umacnia nas w decyzji o karze i zauważ, że gdybyś go widział, dostałbyś +15 s, a masz +10.

Właśnie przygotowuje kolejne poprawki do regulaminu.
17 paź 2010 12:48
Gdyby dostał 15, to by jeszcze Dawid był przed nim ;(
17 paź 2010 13:29
chcialem powiedziec ze jezeli chodzi o kazde sciecie toru to regulamin moim zdaniem jest zbyt surowy. czasami po prostu trzeba sciac zeby np uniknąc kolizji. ale uwazam ze kazde sciecie toru które rzutowało zyskaniem pozycji powinno być karane, jezeli kierowca który zyskał nie oddał zpowrotem pozycji:) a swoja droga to wątpiezeby clemson mnie nie widizał, poniewaz jechał za mną spokojnie i wyczekiwał momentu do wyprzedzania. jak wczoraj ogladałem powtórke to widziałem momenty ze clmson sie wypchal na chama i tez spychal innych( albo mi sie śniło:P) wiec uwazam ze teraz to on jeźździ zbyt agresywnie.co do wczorajszego incydentu z karolembedem5:P to faktycznie wina była moja ale ja naprawde nie wiedzialem czy go wyprzedzilem i czy on mnie wyprzedzil tak mi sie wszystko cielo:( sorry karol, ale twoja wczorajsza opowiesc o tym ze moglees wygrac jest smieszna bo jechales tempem gorszym o 1 sekunde od najlepszych jak juz mni wyprzedziles a z samym wyprzedzaniem tez miales duzy problem.

HAHHAHAHAHHA ALE WAS OBJECHALEM W TYPERZE::P AHHAHAHA:) DAWAC KASE ZA WYWIAD MIEJSCE I TYPER:)
NAJBLIŻSZE SESJE
SERWERY
Serwer egzaminacyjny
Adres:
91.237.52.91:34297
Tor:
Sesja:
Testy
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
18 °C
Tor:
20 °C
CZW
Deszcz
19 °C
PIĄ
Deszcz
19 °C
SOB
Deszcz
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
ADMINISTRACJA SERII DTM
Szef serii:
Pomocnicy:
-
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 007 781

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.