FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
17 paź 2010 13:55
Strazak co ty tak ostatnio sie rozpisujesz B)
17 paź 2010 14:55
Clemson Cie nie widział, widziałem na filmiku. A jak trzeba ściąć zakręt to należy po tym ścięciu zwolnić.
17 paź 2010 15:05
kiedy kasa wplynie ? :D
17 paź 2010 15:13
Przecież widziałeś, że ściąłeś i zyskałeś pozycję...

czy ciebie kompletnie pokurwilo?

dostaje kare za twoja ignorancje i myslenie ze potrafisz i wiesz wszystko (<cenzura> bawisz sie ustawieniami serwera nie majac o tym pojecia i wmawiajac na ze bedzie dobrze ,a <cenzura> tak nie jest.zdaj sobie w koncu sprawe ze na laczu 1Mb <cenzura> 16 bolidow nie utrzymasz i <cenzura> majstrowanie w plr ci nie pomoze tylko doprowadzi do tego co wczoraj i w poprzednim wyscigu widzielismy a raczej nie widzielismy

Prosze o wykreslnie mojej osoby z administracji tej ligi ( i tak rzadzi tu tylko rafik reszta to kokielki do sprawiania pozorow)

oj co za nieszczscie moich serwerow nie widac na tym modzie co za pech.....

zrobie co w mojej mocy aby bylo je widac jejku w czym tkwi problem hmmmmmm.....moze cos sie tnie......albo czegos nie widze....... np przycisku stworz gre......hmmmmmm
17 paź 2010 15:25
Jak by to Crafter napisał: :E

B)B)B)

Przypominam (zwłaszcza Toyotę) o aktualizowanie OGŁOSZEŃ
17 paź 2010 15:31
Clemnson, jak go nie widzisz to mamy pecha ;< xd
17 paź 2010 15:31
Clemson, widzę, że w końcu dotarłem do granicy Twojej cierpliwości. B)

To teraz się do jasnej cholery uspokój bo zaczynasz gadać bzdury. Po pierwsze, będę wiedział prawie wszystko o ustawieniach serwa przy następnej próbie hostowania przeze mnie (jeśli to będzie konieczne). Utrzymanie 16 kierowców musi być możliwe, gdyż po wacka twórcy gry robili możliwość zmiany szybkości transmisji danych? Próbuje ja stawiać serwa, bo staram się zrobić wszystko, żeby nie dochodziło do takiej sytuacji jak teraz, że się wkurzasz na mnie, choć wszystko robie jak należy (może tak nie wygląda) i grozisz mi, że serwa nie postawisz, co może doprowadzić do kompletnego syfu.

Co do administracji to kuźwa chcę zauważyć, że każdy w niej coś robi, nawet Oko (choć ostatnio się leni i zaraz oberwie) a Tobie daje spokój bo od Ciebie tylko chcę rady na forum zarządu, która jak dotąd zawsze mi się przydaje i właśnie po to jest administracja a nie jeden administrator do cholery. Zresztą raz pozwoliłem Wam kary dawać do woli to z tego nie korzystaliście...

Nie będzie nagród póki nie zakończymy tego sporu...
17 paź 2010 15:37
Jak by to Crafter napisał

:E
Konto usunięte
17 paź 2010 15:37
Rafik zrobię to o co mnie prosiłem jak OL, uruchomią :) xD
17 paź 2010 15:39
PS: Filmik z Monako jest już. <lol>
NAJBLIŻSZE SESJE
SERWERY
Serwer egzaminacyjny
Adres:
91.237.52.91:34297
Tor:
Sesja:
Testy
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
18 °C
Tor:
18 °C
PIĄ
Deszcz
19 °C
SOB
Deszcz
24 °C
NIE
Deszcz
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
ADMINISTRACJA SERII DTM
Szef serii:
Pomocnicy:
-
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 019 071

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.