rafik a ja uważam że kary powinny być takie jakie sa, ale dla wszystkich bo z tego co widze to np ty kar nie dostaesz wcale, a radek prawie wcale
Gadanie sranie, ja się nie mogę doczekać, żebym sobie kare dał.
A dawanie kary za byle co na TRENIE to przesada. Kwali to co innego, ale też nie przesadzajmy zbytnio...
Później zmniejsze minimalną wartość przelewu. xD
Może tego nie widać, ale wgrałem właśnie potężnego update-a do strony, wszystko się zmieniło. xD Jak zobaczycie, że coś wygląda nie tak jak powinno, to proszę to zgłosić na forum tematycznym.
O, nie zauważyłem edycji postu Moza.
A moge sie dowiedziec...osoba ktora oleje trening, ma wyje-bane dostanie kare, a np ja staram sie o tym Was poinformowac i dostaje ta sama kare? Jest tu gdzies sprawiedliwosc?
Mozo, jak nie jesteś pewny, czy wystartujesz to zgłaszaj udział tuż przed sesją.

Sprawiedliwość jeżeli chodzi o przestrzeganie regulaminu byłaby, gdybyś dostał karę za ostatnie dwie nieobecności, bo w regulaminie nic nie ma o odwoływaniu obecności przez GG. A sama zasada jest również sprawiedliwia, bo to właśnie Twoje konto na stronie idetynfikuje Cie z Tobą, nie numer GG, więc chyba rozumiesz o co chodzi.