FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
11 lis 2010 20:06
rafik a ja uważam że kary powinny być takie jakie sa, ale dla wszystkich bo z tego co widze to np ty kar nie dostaesz wcale, a radek prawie wcale:P
11 lis 2010 20:08
mhy.. skąd ja teraz wezmę 4 tyś. ? :)

Kto ma za dużo kasy, jest chojny i dołoży ? :D
11 lis 2010 20:09
rafik a ja uważam że kary powinny być takie jakie sa, ale dla wszystkich bo z tego co widze to np ty kar nie dostaesz wcale, a radek prawie wcale

Gadanie sranie, ja się nie mogę doczekać, żebym sobie kare dał. <lol>

A dawanie kary za byle co na TRENIE to przesada. Kwali to co innego, ale też nie przesadzajmy zbytnio...

Później zmniejsze minimalną wartość przelewu. xD

Może tego nie widać, ale wgrałem właśnie potężnego update-a do strony, wszystko się zmieniło. xD Jak zobaczycie, że coś wygląda nie tak jak powinno, to proszę to zgłosić na forum tematycznym. :)

O, nie zauważyłem edycji postu Moza.
A moge sie dowiedziec...osoba ktora oleje trening, ma wyje-bane dostanie kare, a np ja staram sie o tym Was poinformowac i dostaje ta sama kare? Jest tu gdzies sprawiedliwosc?

Mozo, jak nie jesteś pewny, czy wystartujesz to zgłaszaj udział tuż przed sesją. ;) Sprawiedliwość jeżeli chodzi o przestrzeganie regulaminu byłaby, gdybyś dostał karę za ostatnie dwie nieobecności, bo w regulaminie nic nie ma o odwoływaniu obecności przez GG. A sama zasada jest również sprawiedliwia, bo to właśnie Twoje konto na stronie idetynfikuje Cie z Tobą, nie numer GG, więc chyba rozumiesz o co chodzi. ;)
12 lis 2010 15:45
Karol Bednarczyk o torze moza
„Nie jestem do końca przekonany kto będzie tu mocny. Wydaję mi się, że Rafał (Renault) oraz Dominik, mój zespołowy partner oni tu będą mocni. Trzeba też nie zapominać o innych Mateusz i Dawid mogą tu namieszać no i może ja jak wszystko dobrze pójdzie.”

haha widac ze radek zszedl na psy <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz>
12 lis 2010 16:05
:(
12 lis 2010 16:46
...
12 lis 2010 18:02
No i Radzio też namiesza oj namiesza xD <lol>
Konto usunięte
12 lis 2010 18:02
<brawo> Rafik :D
12 lis 2010 18:05
czy teraz zawsze wyścigi będa o 21??:(
12 lis 2010 18:11
No Clemsona teraz tak cisną w robocie. :(
NAJBLIŻSZE SESJE
SERWERY
Serwer egzaminacyjny
Adres:
91.237.52.91:34297
Tor:
Sesja:
Testy
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
21 °C
Tor:
31 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
23 °C
SOB
Zachmurzenie
20 °C
NIE
Deszcz
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
ADMINISTRACJA SERII DTM
Szef serii:
Pomocnicy:
-
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 231 640

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.