Wiem, ale pamietaj ze nastepnym razem jak bedziesz tak odwalał to sie nie zawacham
Odwalał? Ściąłem z 5 razy ten zakręt z powodu uszkodzeń poniesionych na pierwszym okrążeniu. W żaden sposób nie mogłem za hamować ponieważ uciekał mi cały przód. Jak nie wierzysz sprawdź na powtórce. xD
No dobra, ale w końcu wyczułeś, ze musisz wcześniej hamować Chyba z dwa razy była sytuacja, że postraszyłem przed hamowaniem i wtedy właśnie przestrzelałeś zakręt
No dobra, ale w końcu wyczułeś, ze musisz wcześniej hamować Chyba z dwa razy była sytuacja, że postraszyłem przed hamowaniem i wtedy właśnie przestrzelałeś zakręt
Nie no, jak jechaliśmy bok w bok to hamowałem tak aby nie doszło do kolizji i chyba nie przestrzelałem wtedy, ale na 100% nie jestem pewien. xD Dodane 29 września 2015 11:57: Ale powiem Ci jak przejeżdżałem przez te krawężniki to nie było wesoło jak mi się całe biurko trzęsło. xD Dodane 29 września 2015 11:58: Sam jeszcze nie oglądałem, ale jak znowu Krzyśpin nie mógł jechać przez ten błąd to początek może być ciekawy. xD
Nie mialem na mysli bok w bok tylko jak bylem za Toba i nagle schodzilem do wew aby postraszyć to co Ty masz za sprzęt że chata Ci sie na policjantach trzęsie? xD
Nie mialem na mysli bok w bok tylko jak bylem za Toba i nagle schodzilem do wew aby postraszyć to co Ty masz za sprzęt że chata Ci sie na policjantach trzęsie? xD
Hamowałem trochę dalej abyś mi w dupę nie wjechał. Wiesz ograniczone zaufanie. xD A wożę się DFGT jak większość osób w lidze. xD
To hamowałeś dalej czy miałeś problem z hamowaniem bo już nie wiem xd
Jak byłeś dalej to hamowałem bardzo wcześnie i dawałem radę się zmieścić, ale jak byłeś bardzo blisko to hamowałem trochę dalej i niestety wylatywałem.
Dodane 29 września 2015 14:15: KRZYSZTOF ALEKSANDER WOŹNIAK WŁAŚNIE STRACIŁ LICENCJE!