A my jeżdzimy, że w regulaminie no, że zasady jak rl tak?? Bo coś mi się tak zdaje. A o ile mnie pamięć nie myli ( jak śie mylę to mnie poprawcie, bo nie jestem pewien) Mi się zdaję że w rl jest tak, że nie trzeba zgłaszać jakiś skarg.
Crafter dobrze regulamin jest, ale po kiego grzyba ktoś zakłada forum skargi i jest napisane jeszcze że Skargi kary odwołania. Uważam, że dla takiego żółtodzioba jak ja może to być mylące. Wy jeździcie już w lidze od jakiegoś czasu, a ja dopiero zaczynam.
A i jeszcze chciałem dodać, że powinno być tak, że jak jakieś tam mała kolizja to niech sobie zgłaszają skargi, ale jak ktś kogoś rozpierdal* na pierwszym zakręcie wyścigu to chyba oczywiste, że żądam kary dla niego ....
Rafik ja szanuję twoją ciężką pracę. No, ale całe moje przygotowania chu* bąbki strzelił przez stronGa. A jest forum napisałem i co i StronG teraz biega sobie szczęśliwy, że kary niedostanie.
Konto usunięte
24 lut 2011 17:29
nie wiem jak Wy ten egzamin robicie
Nasri bo jak ja cie zaraz ne . Co ja mam zadawać pytania typu " gdzie się składa skargi ?" ? ale mnie iacie, wszystko wam nie pasuje, nie czytacie regulaminu a później jak w wyścigu coś nie tak pójdzie to wielkie oburzenie
Jak się nie podoba to se załóżcie swoją ligę i zobaczymy czy wszystko będzie ok.