FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM TEMATYCZNE
29 cze 2014 16:45
Bez przesady, to nie jest liga obsługi rF.
29 cze 2014 18:25
Patryk Łucków napisał(a):
Rafał w dziale pomoc chyba powinieneś dodać też "Jak obsługiwać rFactor"... Może przydać się też tutorial "Jak zainstalować grę"

Może jeszcze skriny z informacją że trzeba nacisnąć przycisk "pobierz" żeby pobrać moda?
29 cze 2014 19:13
Maciej Paruch napisał(a):
Rafał w dziale pomoc chyba powinieneś dodać też "Jak obsługiwać rFactor"... Może przydać się też tutorial "Jak zainstalować grę"

Może jeszcze skriny z informacją że trzeba nacisnąć przycisk "pobierz" żeby pobrać moda?

Nie, poradnik z informacją jak wejść na stronę ligi
29 cze 2014 19:27
Coś czuję że Rafik zrobi to samo co na temacie ,,licencje". xD
29 cze 2014 20:18
Ej no, mój wcześniejszy post nawiązuje do tematu - pytania, no to zadałem pytanie xDD
29 cze 2014 22:09
Moje też nawiązywały niektóre a i tak poszły w kasację. xD
30 cze 2014 00:19
Mateusz Kaczyński napisał(a):
Maciej Paruch napisał(a):

Nie, poradnik z informacją jak wejść na stronę ligi

http://moteo.pl/news/rFactor-jak-dolaczy c-na-serwer-548
Mam nadzieję, że pomoże

Dodane 30 czerwca 2014 02:20:
Życzę powodzenia
9 wrz 2014 12:06
Mam pytanie,
Dlaczego tutaj są "inne" wyniki i czasy przy zawodnikach: http://www.f1-online.pl/gt/nazywo/4/#wyn iki
niż na stronie live races, tutaj: http://f1onlinepl.liveracers.com/Live/?s erver=F1-ONLINE.PL%20-%20GT

??
Zmodyfikowane 9 wrz 2014 12:07 przez Adam Karkuszewski.
9 wrz 2014 14:05
Live Racers działa inaczej niż ligowy LT, więc mało prawdopodobne jest, żeby najlepsze okrążenia na Live Racers pokrywały się z wynikami na ligowym LT. Jednakże dziwne jest, że np. czas Sebastiana na Live Racers jest gorszy niż ten na ligowym LT (jakby było odwrotnie, to bym to rozumiał). Nie potrafię tego wytłumaczyć.
9 wrz 2014 14:17
Rafał Cupał napisał(a):
Live Racers działa inaczej niż ligowy LT, więc mało prawdopodobne jest, żeby najlepsze okrążenia na Live Racers pokrywały się z wynikami na ligowym LT. Jednakże dziwne jest, że np. czas Sebastiana na Live Racers jest gorszy niż ten na ligowym LT (jakby było odwrotnie, to bym to rozumiał). Nie potrafię tego wytłumaczyć.

Czyli, które czasy są prawdziwe?
Dodane 9 września 2014 16:20:
Po cichu powiem (chodź byłem pierwszy, któremu nasz LT się nie podobał), że nasz LT był lepszy. Jeśli dodałoby się tylko informacje o oponach, to Live Racers byłby niepotrzebny.
Dodane 9 września 2014 16:20:
Jest szansa, aby stary LT powrócił?
NAJBLIŻSZE SESJE
SERWERY
Serwer egzaminacyjny
Adres:
91.237.52.91:34297
Tor:
Sesja:
Testy
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Deszcz
Deszcz
Powietrze:
17 °C
Tor:
17 °C
SOB
Deszcz
23 °C
NIE
Częściowe zachmurzenie
22 °C
PON
Deszcz
19 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
ADMINISTRACJA SERII DTM
Szef serii:
Pomocnicy:
-
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
49 455 067

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.