FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM TEMATYCZNE
9 wrz 2014 14:42
To raczej by polegało na dodaniu funkcjonalności starego LT do nowego, ale to już raczej nie w tym sezonie.

Czasy na ligowym LT nie mogą brać się znikąd, więc wygląda na to, że Live Racers musi coś pomijać.
9 wrz 2014 18:40
I np. po moim pierwszym pobycie na serwerze GP2, zrobilem czas ktory zapisal sie na Live ale w tabeli F1online bylem BEZ czasu.
W GT tez jest blad, na LR jest moj best - zapisany bez problemu, a na F1online mam gorszy czas. U Kosmali jest odwrotnie :P I dont get it...

A tor nie ma może jakiegoś buga z linią start meta ? że np. nalicza jakoś inaczej czasy na F1online i LR ?

Co więcej F1online jeszcze wczoraj kilka godzin PO moim pobycie na serwrze, ciągle pokazywał ... że na nim jestem.
Zmodyfikowane 9 wrz 2014 18:43 przez Adam Karkuszewski.
9 wrz 2014 18:49
Należy pamiętać, że ligowy LT nie zapisuje rekordów, tylko wyniki aktualnej sesji. Jeżeli ktoś wbije na serwer i gra nie odzyska jego czasu (bo np. ktoś wszedł w innym samochodzie, albo sesja się skończyła) to w grze będzie miał brak czasu i na LT również tak będzie.
9 wrz 2014 19:06
Rafał Cupał napisał(a):
Należy pamiętać, że ligowy LT nie zapisuje rekordów, tylko wyniki aktualnej sesji. Jeżeli ktoś wbije na serwer i gra nie odzyska jego czasu (bo np. ktoś wszedł w innym samochodzie, albo sesja się skończyła) to w grze będzie miał brak czasu i na LT również tak będzie.

I o to właśnie im chyba chodzi. LT nie zapisuje rekordów przez cały czas tylko najszybsze okr waszego pobytu na serwerze
25 wrz 2014 15:38
Rafik, wytłumaczysz mi jak działają umiejętności? Przed ostatnim wyścigiem byłem pozycję przed Tobą, ja wygrałem, Ty byłeś 8 i przeskoczyłeś mnie?
25 wrz 2014 15:43
Rafał Szostak napisał(a):
Rafik, wytłumaczysz mi jak działają umiejętności? Przed ostatnim wyścigiem byłem pozycję przed Tobą, ja wygrałem, Ty byłeś 8 i przeskoczyłeś mnie?

Prawdopodobnie jest tak z powodu tego, że mój najnowszy wynik skasował ten ostatni uwzględniany w przeliczaniu umiejętności, który zaniżał rezultat, a Twoim wypadku mogło być odwrotnie.
25 wrz 2014 15:48
Rafał Cupał napisał(a):
a Twoim wypadku mogło być odwrotnie.

Odwrotnie? Jak P1 może skasować wynik, który zawyżał umiejętności? <lol>
25 wrz 2014 15:52
P1 faktycznie nie może, ale P1 oraz P6 z kwali już tak.
25 wrz 2014 15:56
W moim przypadku raczej i to nie, ile wyścigów do tyłu jest brane pod uwagę?
25 wrz 2014 16:04
10. Przypominam, że ten system od dość dawna czeka w kolejce do wyrzucenia lub zastąpienia.
NAJBLIŻSZE SESJE
SERWERY
Serwer egzaminacyjny
Adres:
91.237.52.91:34297
Tor:
Sesja:
Testy
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Deszcz
Deszcz
Powietrze:
17 °C
Tor:
17 °C
SOB
Deszcz
23 °C
NIE
Częściowe zachmurzenie
22 °C
PON
Deszcz
19 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
ADMINISTRACJA SERII DTM
Szef serii:
Pomocnicy:
-
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
49 455 075

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.