FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
9 sty 2011 15:03
TESTY CZAS WZNOWIĆ! xD
9 sty 2011 15:06
http://www.wrzuc.to/DxvoV1V.wt

jak bede mial czas upne jeszcze na sendspace
Konto usunięte
9 sty 2011 15:38
Czarek ma racje mamy w dup.... twoj Mostostal,a jezeli mam byc szczery to najepszym polskim klubem ,ktory gra dobrze mimo niewielkich srodkow finansowych i wychowuje najwiecej mlodych zdolnych zawodnikow jest AZS Czestochowa,dodam ze byl okres kiedy musiales byc jeszcze mlody kiedy to Mostostal dominowal w polskiej lidze ja teraz Skra wiec zamknij sie juz z tym rzucaniem kur....mi, kij nas to obchodzi.

Częstochowa rzeczywiście ma dobrych wychowanków . Wkurza mnie tylko to że Skra wygrywa i pół Polski idzie za Skrą bo oni wygrywają, i mają się za królów , a gdy oni się pałętali w Serii B (jak by ktoś nie wiedział była Seria A i Seria B ) to Mostostal rządził na Polskich Parkietach. Więc proszę mi nie obrażać Mostostalu..

Czarek ty masz gówno do powiedzenia , my sobie tu dyskutować możemy, od tego jest forum ogólne :) Jesteś Non Lifem i się nie interesujesz niczym to przynajmniej się nie wtrącaj :)
9 sty 2011 15:40
Zaczynamy relację z pierwszych przedsezonowych testów naszej ligi. Uczestniczy w nich 5 kierowców. Wyjątkowo w bolidzie ligowym zasiadł szef ligi, Rafik który najczęściej okupuje fotel kierowcy SC. Jak na razie to on ma najgorszy czas, lecz z tych co mają czas przejechał najmniej okrążeń, chociaż teraz m3nel23 wskoczył przed Rafika, a przejechał 3 okrążenia. Lideruje Czarek w Williamsie, dalej jest Radek, m3nel23 oraz Ziomek027, nowy kierowca naszej ligi, który przejechał 15 okr. Ale teraz pojawił się StronG, miejmy nadzieję, że pokaże się z dobrej strony. Patrzę na rezultaty i aż nie chcę wierzyć, że Rafik jest prawie 14 sec za liderem. I się wycofał z rywalizacji. I już mamy i drugiego reprezentanta Ferrari, Oka, wielkiego fana Mostostalu. W ogóle nie wspomniałem o warunkach na torze Jerez. Pogoda słoneczna i raczej tak pozostanie, temperatura powietrza 20 °C, temperatura toru jest o 7°C większa. StronG osiągnął czas, lecz jest bardzo słaby, 1.23.056, ale już się poprawił Jak kogoś to zaciekawi to ja jak ostatnio tam jeździłem osiągnąłem 1.40 :) Oko już wyjechał na tor, ciekawe jaki osiągnie czas. Pierwsza czwórka mieści się w dwóch sekundach, a to nie wróży, aby była równożędna walka w lidze. Niewyobrażalną ilość okrążeń przejechał Czarek, bo aż 23. 21 ma na swoim koncie Ziomek027. Najmniej Oko, lecz przecież przed chwilą wyjechał po raz pierwszy na tor. I coś się stało StronGowi, bo się wycofał z walki, lecz już się ponownie pojawił. Zaskakujące jest to, że Oko ma już za sobą 3 kółka, a nie ma jeszcze czasu. Z ciekawych rzeczy należy wspomnieć, że wzrosła temperatura toru. I mamy czas Oko, lecz ojjojoj, fatalny czas jednego z naszych adminów, 1.24.437. Czyżby miał kłopoty. Lecz teraz przerwa na reklamy i konkurs od pana Zientarskiego:D
9 sty 2011 15:52
xD
9 sty 2011 15:55
Ile będą jeszcze testy trwać ponieważ za 2 godziny będę miał grę :///
9 sty 2011 15:55
..ostatnio tam jeździłem osiągnąłem 1.40..

<głupek>

Testy trwają 4-5 dni
Konto usunięte
9 sty 2011 16:04
Krzysiek trochę za dużo "I" xD
9 sty 2011 16:25
I wracamy do komentowania testów. Niestety, w czasie przerwy wyszła połowa kierowców, lecz teraz wrócił Radek. W związku z tym liderem jest... Ziomek027. Brawo, brawo, brawissimo. Teraz doszedł drugi kierowca Lotusa, Mamut, o jakiś nowy kierowca, życzymy mu powodzenia. Pojawił się też ktoś od McLarena, Fuli. O, jest i Red Bull wraz z Rekadym
9 sty 2011 16:30
:> :> :> Ziomek brawos :) :)
NAJBLIŻSZE SESJE
SERWERY
Serwer egzaminacyjny
Adres:
91.237.52.91:34297
Tor:
Sesja:
Testy
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
22 °C
Tor:
32 °C
WTO
Deszcz
23 °C
ŚRO
Deszcz
18 °C
CZW
Deszcz
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
ADMINISTRACJA SERII GP2
Szef serii:
Pomocnicy:
-
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 431 217

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.