FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
9 sty 2011 16:33
Pojawiło się nam dwóch kierowców, Kogut_x i KarolBed5 w swoim Renault. Kogut_x jest w pojeździe ligowym. Pojawia się i Mercedes wraz z MatiKowem3. A Radek jest w SC czyli zmienił w tej roli swojego brata. Razem w pit-lane mamy 10 kierowców, chociaż ktoś teraz wyszedł, kto to, patrzę i widzę, że to jest KarolBed, ale już wrócił wraz z m3nel23. Ach, jaka szkoda, że mnie tam nie ma...:D Ale jak widzę lider, Ziomek ma oszałamiającą liczbę okrążeń bo aż 41. No, chyba jego szef wraz z sponsorem skaczą z radości. Wyszedł nam Oko i ktoś jeszcze lecz tylu tam było kierowców, że nie wiem kto to był, chociaż teraz zauważyłem, że to był Rekady. No to wiemy kto pierwszy, a miejsca 2 i 3 zajmują... Lotusy. Czas jeszcze ma Fuli z McLarena(jeżdżę w nim w pewnej lidze). Mamy 5 czas, należy on do Koguta, i mamy drugiego kierowcę w zespole ligowym, jest nim Crafter. I kolejne dwa czasy, tym razem m3nela23 i KarolaBeda5 w takiej kolejności. I są dwaj ucikinierzy, Rekady i Oko, lecz znów ktoś wyszewdł. Ogromne zamieszanie, nawet plączą mi się litery. Fuli wskoczył przed Lotusy, ale liderem, niezagrożonym liderem jest nadal Ziomek027, który ma czas o prawie 7 dziesiątych lepszy od Fuliego. Oko też szybko uzyskał dobry, 4 czas. Ale lideruje nadal Ziomek, kompletny debiutant którego podpuściłem aby tutaj startował, to ja mu załatwiłem posadę w Virginie i ktoś znowu wyszedł, ludzie, zostawajcie tam i nie wychodźcie! Radek nic tylko siedzi sobie w SC, może pije herbatę, o pojawił się drugi kierowca Renault, 007. Dawid007. Ziomek cały czas jeździ, jeździ, już ma na koncie 43, jak on może tyle jechać
9 sty 2011 16:42
Krzysiek, będziesz tak relacjonował 10 dni? xD
9 sty 2011 16:45
Póki się testy nie skończą.

Na razie na torze wieje nudą. Prosimy o wyjazd SC, Rafik, no zrób coś aby Radek wyjechał na tor, bo leni się strasznie. No, wreszcie coś się dzieje, zbliżają się do czasu Ziomka m3nel23 i KarolBed5. A oto klasyfikacja. A jednak jej nie będzie:P. Teraz Fuli poprawił czas. Ziomek jedź, popraw swój czas i pokaż na co cię stać!!!A w okrążeniach jest tak: Pierwszy Ziomek027 z 45 kółkami za sobą, drugi StronG(pod tym względem) ma ich... 19. I mamy wreszcie 12 zawodnika, Craftera nareszcie w McLarenie. Najgorszy jest Kogut_x w swoim ligowym pojeździe z czasem 1.29.061. Rafik, na podstawie czego robiłeś ten bolid? Na HRT?! I w końcu zmiana lidera. Nowy lider to m3nel23 z czasem 1.15.586. Proszę to zapamiętać, nieprędko ktoś pobije ten czas. I jest i 13 zawodnik, powrót na serwer Rekadego. O, Radek chyba wyjechał na tor, będzie ciekawie. Szkoda, że nie mogę zobaczyć co się tam dzieje<nerwus>. Tylko Rekady nie przejechał żadnego kółka. I już po Radku, bo wyszedł z serwa, możę przesiąść się do Ferrari i pomóc Okowi, który jest 8, a gorszy jest tylko Kogut<wyśmiewacz>. I kolejna osoba, niestety ma lepszy czas od Ziomka. To KarolBed5, i jeszcze Crafter.<dobani> Ziomek. Na serwerze zostało 10 kierowców. I znów wieje nudą. Ziomek w ilości okrążeń złamał kolejną barierę - 51 okrążeń:O Crafter ma tylko 5<wyśmiewacz> Lider, m3nel23 ma ich tylko 17. Mamy nowego lidera! To Crafter! Brawo. Niestety, Ziomek znów spadł, tym razem na 5 miejsce. Podobna kariera jak Glocka w tegorocznym GP Singapuru, najpierw dłuuuugo 11, potem wyszyscy go wyprzedzili. A Kogut uciekł z serwera i kto jest ostatni? OKO!!!!<wyśmiewacz> Mamy nowego kierowcę na serwerze, to Mistrz w Sauberze. Sauber to mój ulubiony team w F1 więc gazu Mistrzu, gazu!!! Jest i Radek, nie, znów w SC ;(. Rafik, wróć do Safety Cara!!!<prosi> Skoro śmiejemy się z Oka to ma czas 1.17.105. Ja bym miał raczej 1.35 przy dobrym wietrze:D Mistrz wyszedł, wszedł KuliF1 w HRT. No, Oko, jak z nim przegrasz to będzie niedobrze. W ramach ciekawostki 7 kierowców mieści się w 1 sekundzie(!). MatiKow3 ma trochę więcej straty do Craftera, a Oko prawie 2 sekundy. Ale jak widzę Oko wcale nie jeździ. Co się stało? Czyżby awaria?Jest i Mistrz. Na razie nic się nie dzieje. Zaraz Ziomek będzie miał za sobą 60 okrążeń toru Jerez. I HRT osiągnęło czas, 1.22.374, więc gorszy od czasu Oka. mamut, nasz drugi debiutant zaraz się zbliży do 30 przejechanych rundek na Jerez. A Mistrz nie wyjechał z boksów, nie wiadomo czemu. Chociaż nie - właśnie wyjechał. I chyba Oko się ruszył z boksów. No teraz to musi, bo KuliF1 go przegonił. I kolejna bariera złamana, tym razem czasowa. Crafter zszedł poniżej 1.15. Brawo<brawo> <ok>To spowodowało, że już tylko 5 kierowców mieści się w jednej sekundzie. Natomiast 9 z 10 która ma czas mieści się w 2 sekundach. I Mistrz znów wyszedł.:(Ziomek złamał kolejną barierę, 60 kółek, brawo. Natomiast sam spadł na 6 lokatę, za KuliF1:|A nasz drugi debiutant, Mamut ma 33 okrążenia za sobą i 9 lokatą, przed Okiem. Prowadzi Crafter przed dwoma bolidami Renault. Dalej bolid FI, HRT, Virgina Ziomka, McLaren Fuliego, Mercedes, Lotus Mamuta i Ferrari Oka. Crafter odszedł, więc mamy nowego lidera, którym jest KarolBed5. Natomiast mamy kolejny już powrót Mistrza, tylko czy kierowniczy, czy może patelni:)Jest już kwadrans po 18, a ja wciąż piszę, niebywałe. Ziomek chyba zjechał do boksu, bo teraz jego liczba kółek nie wzrasta, pozwala się trochę dogonić pod tym względem rywalom, jak dziś Justyna Kowalczyk, zwyciężczyni Tour de Ski. Jest i czas Mistrza, łee, słaby, 1.20.041, gorszy od Oka:(7 kierowców zeszło poniżej 1.16. Niue zeszli tylko MatiKow3, Oko i Mistrz, choć chyba Mistrz zejdzie zaraz poniżej tego czasu. Aż 8 kierowców mieści się w 1 sekundzie. Jest i znów Rekady w RBR. Lecz co jest, Mistrzu? Jeszcze nie zszedłeś poniżej 1.20<nerwus>? Wstyd. Chańba<dobani>. A nie, jednak zszedł poniżej tej granicy, ale nadal jest słabo. Natomiast Dawid007 został nowym liderem i zszedł jako drugi dziś poniżej 1.15. A Rekady ciągle wchodzi i wychodzi. Teraz wyszedł. Ziomek znów spadł, teraz przegonił go Mamut:(Jeżeli chodzi o pogodę, to na razie cały czas tak samo, czyli nudno, bo ciepło, bez deszczu. Zioemk, wyłaź z boksów. Już m3nel23 ma 40 okrążeń za sobą! Czas wyjeżdżać!Nie ma już Mercedesa, lecz jest z powrotem drugi kierowca Lotusa, w zasadzie pierwszy czyli StronG. Powodzenia! Nie ma już też Fuliego. A Oko stoi w miejscu z czasem, nadal ostatni. Ziomek wreszcie wyjechał. Może ktoś wysyła to co piszę tam na Jerez i to czytająMistrz wyszedł i znów wszedł i znów wyszedł. I mamy powrót Rafika!!! Lecz tylko w League Car:(. Będzie słaby czas
9 sty 2011 17:27
:O :O :O
9 sty 2011 17:30
No, wreszcie od nowego postu. Widzę, że w SC czytają tą relację. Szczerzę to uważam, że powinni mnie zatrudnić w Polsacie do komentowania wyścigów bo jestem w tym dobry, nieprawdaż? W klasyfikacji mało się dzieje, ba, nic się nie dzieje. Znów się pojawił Mistrz. Tylko, żeby znów nie wyszedł. Jestem ciekaw czasu Rafika, który jedzie nie swoim bolidem, będzie mu chyba ciężko osiągnąć dobry czas. I wykrakałem. 1.34.837. Lepszy czas by chyba osiągnął SC<wyśmiewacz>. Radek, wykręć jakiś czas<prosi>. Niestety, muszę udać się tam, gdzie król chodzi piechotą:). Zaraz wracam:)
I już jestem. Moja prośba została spełniona, Radek wykręcił czas okrążenia. I się myliłem, jednak Rafik w swoim pojeździe jedzie szybciej od SC. A jakby ktoś chciałby wiedzieć to czas SC wynosi 1.46.525:) StronG osiągnął czas okrążenia, niestety, gorszy od Oka. Ogólnie wieje tam znów przeraźliwą nudą;( I już HRT wyszło z serwera. Cżyżby zabrakło im pieniędzy na dalszą jazdę?<wyśmiewacz>. Mistrz bez czasu. Reszta z czasem. Nawet Radek w SC. Ziomek ma już 70. Lecz drepczą mu po piętach m3nel23 z 52 okr. i Mamut z 56 okr. Co ciekawe, Oko jest w pierwszej 5<brawo> <lol>. Dlatego, że wyszedł Mamut. Chyba musi wyginąć i dlatego:)Ziomek027 ma już tylko jednego kandydata do pokonania go w liczbie okrążeń. Po 44 okrążenia mają KarolBed5 i Oko. 30 ma lider, Dawid007. 10 kółek na swoim koncie ma StronG, 9 Rafik w bolidzie bazującym na bolidzie GP2 6 Radek w SC i 5 Mistrz, który jest ogółem 8
9 sty 2011 17:43
Juz dwie strony krzyśiek dla ciebie ;( ;(
9 sty 2011 17:46
Dzięki DamioX za nowy post dla mnie.

I wreszcie coś ciekawego! DQ dla Stronga. Brawo, brawo<brawo> <brawo> Z tyłu Rafik i Mistrz walczą op to, kto będzie miał najgorszy czas. Mistrz ma przewagę, bo ma lepszy bolid. Rafik ma taką, że jest chyba lepszym kierowcą, lecz i tak wygrał Mistrz. No cóż, Rafik, gorszy bolid ma tylko Radek:(I jest drugi kierowca z czasem poniżej 1.15. Jest to m3nel23<brawo>. Ziomek ma już 76 okrążeń i chyba tylko to jest ciekawe na razie, bo żadnych w zmian w czołówce, ba, w ogóle bez zmian, prócz liczby okrążeń. Większość kierowców przejechała tych okrążeń ponad 30. Tylko Mistrz, Rafik, Radek, i StronG z DQ przejechali mniej okrążeń. I Oko wyszedł z Serwera. Tak samo jak Rafik i Mistrz, chociaż Oko jednak wrócił. & kierowców na torze. Moglibyście już skończyć ten trening! Ziomek027 ma już 80 okrążeń wykonanych podczas tych testów. StronG też sobie poszedł. W sumie dobrze zrobił. No bo po co miał sobie tam siedzieć i patrzeć jak jeżdżą. Sorry, Mistrz, ty zostałeś wtedy, a odszedł StronG. I Oko osiągnął czas. 5 czas w stawce. Coś Ferrari nie będzie się zbytnio liczyło w stawce.<bezradny>. Dawid007 nadal w boksach. Wraz z Renault uznali, że lepiej jest oszczędzać silnik, czy może coś innego? Ziomek027 też w boksach. Chyba wymęczył ten bolid do końca, chociaż chciałbym, aby przejechał 100 okrążeń. Chyba wszyscy prócz Oka są w boksach
9 sty 2011 17:59
Proponuje nowy temat forum zrobić. xD
9 sty 2011 18:01
A na co?

Nudy, nudy i jeszcze raz nudy na Jerez de la Frontein(czy jakoś tak). m3nel23 wyjechał z boksów i atakuje rekord Ziomka, choć będzie ciężko. I Mistrz znów odszedł. NA torze zostało tylko 6 kierowców, w tym SC. Ich łączna ilość okrążeń wynosi 248, a średnia to 41,(3) okrążenia na kierowcę. Ziomek027, wreszcie wyjechał z boksów
9 sty 2011 18:05
Na relacje. xD
NAJBLIŻSZE SESJE
SERWERY
Serwer egzaminacyjny
Adres:
91.237.52.91:34297
Tor:
Sesja:
Testy
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
22 °C
Tor:
30 °C
WTO
Deszcz
23 °C
ŚRO
Deszcz
18 °C
CZW
Deszcz
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
ADMINISTRACJA SERII GP2
Szef serii:
Pomocnicy:
-
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 431 639

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.