FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
22 sty 2011 23:38
Mnie i Fatala czeka mission impossible w race :/ Ale liczymy na punkty <lol>
22 sty 2011 23:48
A mój klucz do sukcesu to przetrwać T1 przed Mamutem :O
23 sty 2011 00:21
To se jutro popracuję w SC. <cwaniak> xD
23 sty 2011 01:16
ja też <wyśmiewacz>
23 sty 2011 06:01
A ja liczę, że moi kierowcy aktywują konta. Ale jak zrobić z tymi karami dla moich kierowców, żeby mogli zapłacić? Można im ją przelać?
A propos tych wersji językowych: ja w wersji niemieckiej jak i angielskiej jestem Chris Wozniak
23 sty 2011 07:29
Ustanowił rekord toru, którego chyba już nich nie zdoła pobić.

nikt

Jednak to Dawid wygrał tą batalię o tysięczne sekundy, natomiast Kołcz musiał zadowolić się czwartym miejscem.

Z czwartego pola startowego wystartuje Radosław Cupał (Ferrari). Piątą pozycje zajął Jakub Garstecki teamu Toro Rosso.

cos sie pomyliło

trzezwy był ten kto pisał? <nerwus>
23 sty 2011 07:31
Sakhir - tor, na którym żar lejący się z nieba jest nie do zniesienia. Piasek, który przenoszony jest przez wiatr na tor jest znienawidzony przez kierowców i ich inżynierów, którzy muszą dostosować bolid do tych zmiennych warunków. Jako, że jest to najdłuższy tor w kalendarzu, okrążenia zdają się trwać całą wieczność. Mimo to, obiekt ten, cieszy się niemałą popularnością wśród kierowców.

to jak kierowcy nienawidza ten tor czy cieszy sie wsrod nich polpularnoscia?:D :D :P :P
23 sty 2011 08:11
Jako, że jest to najdłuższy tor w kalendarzu, okrążenia zdają się trwać całą wieczność. Mimo to, obiekt ten, cieszy się niemałą popularnością wśród kierowców.

Czy ja wiem co do popularności. Przecież to najgorszy tor jeżeli chodzi o konfigurację! Jak niedawno jechałem wyścig w Szkolnej Lidze (chyba się rozpadła) to normalnie trudno było się nie pogubić

artgrandprix@wp.pl - mail zespołu
33130314 - GG zespołu

23 sty 2011 09:11
normalnie trudno było się nie pogubić

ja pier.......krzysiu dobijasz mnie:D :D :D
23 sty 2011 09:13
Ja wiesz ile się męczyłem tam na torze na treningach i w kwalifikacjach, aby zapamiętać gdzie skręcać?!
NAJBLIŻSZE SESJE
SERWERY
Serwer egzaminacyjny
Adres:
91.237.52.91:34297
Tor:
Sesja:
Testy
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
22 °C
Tor:
30 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
25 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Deszcz
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
ADMINISTRACJA SERII GP2
Szef serii:
Pomocnicy:
-
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 490 298

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.