To już wiem ile ja bym tracił... około 15 sekund. Z hamowaniem to by jakoś poszło, ale bez to ciężko trafić z hamowaniem i skręcaniem, aby nie przejechać środkowej części toru...
Raficzku po dluszych przemysleniach (okolo 15sekund)stwierdzam ze jestem ci bardzo wdzieczny za to ze zostawiles fizyke z f1c a nie z one-league(przypomnialo mi sie ktory tam bylem w kwalach)w nagrode masz od williamsa...........
ej ja mam takie pytanie: po kiego grzyba ja aktywowałem konto za kasę, skoro miałem obietnicę, że mogę dzisiaj pojechać w wyścigu a okazuje się że jednak nie mogę? Proszę o zmianę tego stanu rzeczy, gdyż wydałem 7.38 i na pewno nie zrobiłem tego na darmo, mówiłem dlaczego nie mogę być na kwalifikacjach, a na treningu mój czas - 2:07:297 nie był na tyle zły żebym nie mógł wystartować. Proszę o szybką zmianę na liście.
Żeby kierowca mógł wziąć udział w wyścigu, musi na przynajmniej jednej sesji treningowej lub kwalifikacyjnej przed wyścigiem przejechać okrążenie z czasem mniejszym lub równym w serii F1 105% a w GP2 107%
10.2 Żeby kierowca mógł wziąć udział w wyścigu, musi na przynajmniej jednej sesji treningowej lub kwalifikacyjnej przed wyścigiem przejechać okrążenie z czasem mniejszym lub równym: a) w serii F1: 105% b) w serii GP2: 107% czasu zwycięzcy tej sesji.