FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
27 sty 2011 17:42
Myślisz, że to tak łatwo znaleźć kierowców?!

Rafik stworzył w GP2 dream team:/ Nie dość że StronG to jeszcze udało mu się przekonać Slawka. Próbowałem go przekonać do powrotu, lecz napisał, że ma dług wdzięczności do Coloni i zostanie tam, czy Alonso będzie szefem czy nie
Az mi sie nie chce wierzyc, ze jego net potrafi wczytac ta strone.

O mój internet się nie martw:P

Administracja powinna się zastanowić nad jakimś ograniczeniem wiekowym...I to bardzo poważnie moim zdaniem.

Niech zgadnę - chodzi o mnie?

Ja jestem tu, jestem szefem DLA ZABAWY, choć staram się o to, aby mój team miał dobre wyniki, nie zawsze to wychodzi. Mogę powiedzieć szczerze - mimo już 14 lat rocznikowo nadal chyba mam dojrzałość dziecka, co mnie martwi. Mam problemy chyba ze sobą i proszę, abyście postarali się mnie wytrzymać. Postaram się trochę opanować, bo chyba ta walka już trochę mnie opętała za bardzo. Ja w wirtualnym świecie chyba jestem inny. W szkole nikt mnie nie lubi, no jestem, dobrym uczniem, ale tak w ogóle to mi się nie powodzi. Nie liczę na współczucie - liczę na zrozumienie

27 sty 2011 17:56
niech zgadnę... też
27 sty 2011 18:10
na kogoś musi wypaść...krzysiek po prostu zbyt często się wypowiadasz i najczęściej od rzeczy. tak jak np. w temacie szefowie dzisiaj niby komentowałeś to co napisał Damian ale i tak skończyłeś tym co ty chciałeś zrobić a nie wszyscy chcą o tym wiedzieć więc stąd ciągle piszą że spamujeszB)
27 sty 2011 20:09
Zrobiłem ostatnią rzecz, której brakowało mi do zbawienia: typer. Nie wiem, czy będzie działać... xD Zobaczymy. :>
28 sty 2011 05:19
No, mam nadzieję, że moje typy się sprawdzą co do F1, jak i do GP2

Patrzy ktoś dziś na prezentację F150?
28 sty 2011 11:15
Super za<cenzura> neW F150 :D
28 sty 2011 12:20
ładny szmelc <dobani> <bezradny>
28 sty 2011 12:31
niewiele się różni :/

<lol> <lol> <lol>
28 sty 2011 14:21
banda kretynów

rózni się i to wiele
poza tym: stare przednie skrzydło(nowe na testach w Walencji)
tylnie skrzydło tez nie jest tym, które bedziemy oglądac w Bahrajnie

pomijając fakt, że nos jest całkiem inny, wszystko jest prawie inne a wy widzicie stare F10.
NAJBLIŻSZE SESJE
SERWERY
Serwer egzaminacyjny
Adres:
91.237.52.91:34297
Tor:
Sesja:
Testy
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
18 °C
Tor:
18 °C
PON
Deszcz
22 °C
WTO
Deszcz
18 °C
ŚRO
Deszcz
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
ADMINISTRACJA SERII GP2
Szef serii:
Pomocnicy:
-
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 636 729

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.