27 sty 2011 17:42
Myślisz, że to tak łatwo znaleźć kierowców?!
Rafik stworzył w GP2 dream team
Nie dość że StronG to jeszcze udało mu się przekonać Slawka. Próbowałem go przekonać do powrotu, lecz napisał, że ma dług wdzięczności do Coloni i zostanie tam, czy Alonso będzie szefem czy nie
O mój internet się nie martw
Niech zgadnę - chodzi o mnie?
Ja jestem tu, jestem szefem DLA ZABAWY, choć staram się o to, aby mój team miał dobre wyniki, nie zawsze to wychodzi. Mogę powiedzieć szczerze - mimo już 14 lat rocznikowo nadal chyba mam dojrzałość dziecka, co mnie martwi. Mam problemy chyba ze sobą i proszę, abyście postarali się mnie wytrzymać. Postaram się trochę opanować, bo chyba ta walka już trochę mnie opętała za bardzo. Ja w wirtualnym świecie chyba jestem inny. W szkole nikt mnie nie lubi, no jestem, dobrym uczniem, ale tak w ogóle to mi się nie powodzi. Nie liczę na współczucie - liczę na zrozumienie
Rafik stworzył w GP2 dream team

Az mi sie nie chce wierzyc, ze jego net potrafi wczytac ta strone.
O mój internet się nie martw

Administracja powinna się zastanowić nad jakimś ograniczeniem wiekowym...I to bardzo poważnie moim zdaniem.
Niech zgadnę - chodzi o mnie?
Ja jestem tu, jestem szefem DLA ZABAWY, choć staram się o to, aby mój team miał dobre wyniki, nie zawsze to wychodzi. Mogę powiedzieć szczerze - mimo już 14 lat rocznikowo nadal chyba mam dojrzałość dziecka, co mnie martwi. Mam problemy chyba ze sobą i proszę, abyście postarali się mnie wytrzymać. Postaram się trochę opanować, bo chyba ta walka już trochę mnie opętała za bardzo. Ja w wirtualnym świecie chyba jestem inny. W szkole nikt mnie nie lubi, no jestem, dobrym uczniem, ale tak w ogóle to mi się nie powodzi. Nie liczę na współczucie - liczę na zrozumienie