FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
10 maj 2017 17:48
Bartłomiej Nowak napisał(a):
Też polecam.

W pewnej innej lidze już Ciebie nie chcą, że tutaj próbujesz się podlizywać.

Widzę, że wspiąłeś się na wyżyny swojej wątpliwej inteligencji i nie użyłeś "kur wy" w swoim zdaniu. Gratuluję. W odpowiedzi na Twoje zarzuty - WuSL'ka ma się bardzo dobrze i równie dobrze się tam czuję. Tam nie muszę się martwić, że ktoś najpierw rozmawia ze mną jak przyjaciel na TS, a potem schodzi na kanał niżej i mnie obgaduje ze swoimi "kolegami". Powiem więcej: wolę przebywać z nimi w tej "czystce", jak to zwykliście nazywać, niż być zanurzonym po pas w bagnie, którym stała się ta liga. Opanowana przez gimnazjum żyjące z "dystansem do wszystkiego", mające za nic wszelkie wartości i co najważniejsze - cechuje ich brak honoru. Nie zamierzam się podlizywać, bo nie jesteś tego warty. Smutno mi, że nic ciekawego tu nie zostało, poza niektórymi osobami, z którymi znam się bardzo długo i im ufam.
10 maj 2017 18:23
Już wystarczy tej reklamy innej ligi. Będzie usunięty w/w post czy mamy to w jaskini?
10 maj 2017 18:27
Post Pieczyka podchodzi pod punkt 2.6e regulaminu ligi.

Na forum dyskusyjnym, w komentarzach, prywatnych wiadomościach, opisach, ogłoszeniach, jak również w awatarach, zakazane jest:
e) zamieszczanie reklam innych lig bez zgody administracji
10 maj 2017 18:28

#pamietamy
10 maj 2017 18:30
Pieczyk, gdzie były Twoje wartości i honor jak pozwoliłeś innym jeździć w lidze pod swoim nazwiskiem?
10 maj 2017 18:32
Po pierwsze, to nawet nie powinieneś mieć możliwości wyświetlania tej strony.
Po drugie, nie, wcale się nie podlizujesz. Nikomu. Nigdy. To nie było tak od zeszłego roku, że włazisz w tyłek adminowi każdej znaczącej ligi w tym kraju.
Po trzecie, skoro tak bardzo Ci się tu nie podoba, to czemu tu jeszcze siedzisz? Leć do swoich przyjaciół, których to TY wyzywałeś. Co, już nie pamiętasz jak to bardzo odważnie wbiłeś na TSa ligi pełnej "przyjaciół" z nickiem "uprawiać czynność seksualną na tej lidze (w innych słowach oczywiście)"? Nie pamiętasz jak się paliłeś do powrotu pewnej bardzo lightowej ligi po to, aby nie pojawić się na żadnym wyścigu? Czy sytuacja jest w F1O fajna? Może tak, może nie. Jednak największym jej szkodnikiem byłeś i jesteś TY.

Tak, TY. I dobrze o tym wiesz.

Wiesz kto tu jest największym gimnazjum? Ty. Tak, Ty. Wielokrotnie zachowywałeś się jak gówniak, który musi pokazać jaki to jest cool i fajny. I podlizywałeś się, sorki, podlizujesz się nadal. Na niektórych to, niestety, zadziałało. Ale mam nadzieję, że przejrzeli już na oczy i wyciągną wnioski.

Także, podsumowując. Skoro tak wielki masz żal do F1O i tak złą opinię masz o tym miejscu, to prosta rada: USUŃ KONTO.

Zwłaszcza, że, jak mówisz, nie masz tu nikogo bliskiego, bo sami fałszywi. Łukasz Dams (pozdrawiam serdecznie) powiedział mi kiedyś, że ligę ma głęboko gdzieś, ale wchodzi na TSa i stronę spędzić czas ze znajomymi. I szanuję (wtedy nie byłem może tak wyrozumiały, za co przepraszam).

Zgodzę się z jednym: tak, tej lidze zabrakło honoru. Aby bezwzględnie Cię wyciąć i sprawić, żeby Twój kursor czy paluch nie wylądował na jakiejkolwiek stronie jakiejkolwiek w tym kraju.

To Ty jesteś największym rakiem simracingu obecnie. I nie zdziw się, jak nowi "przyjaciele" też Cię wystawią. Bo to nadejdzie prędzej czy później. Może i panowie z Tej ligi nie mają pochlebnej opinii, ale mogę zaręczyć, że jednak są inteligentni. I pewnego dnia będą mieli dosyć lizania tyłków przez wiecznego przegrywa, który daje sobą pomiatać aby zdobyć uwagę.
10 maj 2017 18:33
Adrian Babiński napisał(a):
Pieczyk, gdzie były Twoje wartości i honor jak pozwoliłeś innym jeździć w lidze pod swoim nazwiskiem?

Krzysztof Majka?
10 maj 2017 18:41
Krzysztof Woźniak napisał(a):
Po pierwsze...

Pisz mi więcej <brawo>

Mateusz Majka napisał(a):
Adrian Babiński napisał(a):

Krzysztof Majka?

Nie, Mateusz Pieczykolan :>
Zmodyfikowane 10 maj 2017 18:44 przez Dawid Głowski.
10 maj 2017 18:43

To ja tak dla rozluźnienia, bo widzę, że akurat wpasowałem się w tematykę. 8-)
10 maj 2017 19:49

Bardzo cichy filmik, polecam
NAJBLIŻSZE SESJE
SERWERY
Serwer egzaminacyjny
Adres:
91.237.52.91:34297
Tor:
Sesja:
Testy
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
23 °C
Tor:
33 °C
SOB
Częściowe zachmurzenie
24 °C
NIE
Zachmurzenie
22 °C
PON
Deszcz
18 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
ADMINISTRACJA SERII GP2
Szef serii:
Pomocnicy:
-
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
44 960 779

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.