FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
10 maj 2017 20:20
Wrocław rządzi.
10 maj 2017 20:43
Krzysztof Woźniak napisał(a):

Bardzo cichy filmik, polecam

Odprezajace.
10 maj 2017 21:25
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
Bartłomiej Nowak napisał(a):
Też polecam.

W pewnej innej lidze już Ciebie nie chcą, że tutaj próbujesz się podlizywać.

Widzę, że wspiąłeś się na wyżyny swojej wątpliwej inteligencji i nie użyłeś "kur wy" w swoim zdaniu. Gratuluję. W odpowiedzi na Twoje zarzuty - WuSL'ka ma się bardzo dobrze i równie dobrze się tam czuję. Tam nie muszę się martwić, że ktoś najpierw rozmawia ze mną jak przyjaciel na TS, a potem schodzi na kanał niżej i mnie obgaduje ze swoimi "kolegami". Powiem więcej: wolę przebywać z nimi w tej "czystce", jak to zwykliście nazywać, niż być zanurzonym po pas w bagnie, którym stała się ta liga. Opanowana przez gimnazjum żyjące z "dystansem do wszystkiego", mające za nic wszelkie wartości i co najważniejsze - cechuje ich brak honoru. Nie zamierzam się podlizywać, bo nie jesteś tego warty. Smutno mi, że nic ciekawego tu nie zostało, poza niektórymi osobami, z którymi znam się bardzo długo i im ufam.

Pieczyk, napij się wódeczki
10 maj 2017 22:26
Aleksy Mainusz napisał(a):
Już wystarczy tej reklamy innej ligi. Będzie usunięty w/w post czy mamy to w jaskini?

Jakiej reklamy? Nie przeczytałeś nazwy ligi, gdyż nazywa się ona <pozdrawiają smutni ludzie>, a nie WuSL'ka. :]

Dawid Głowski napisał(a):
Post Pieczyka podchodzi pod punkt 2.6e regulaminu ligi.

Na forum dyskusyjnym, w komentarzach, prywatnych wiadomościach, opisach, ogłoszeniach, jak również w awatarach, zakazane jest:
e) zamieszczanie reklam innych lig bez zgody administracji

Serio Rudy?

Adrian Babiński napisał(a):
Pieczyk, gdzie były Twoje wartości i honor jak pozwoliłeś innym jeździć w lidze pod swoim nazwiskiem?

Właśnie jazda pod kogoś nazwiskiem. Majka zrobił to samo co ja w dodatku wbił na moim fake koncie i pisał sam z sobą próbując mnie oczernić jeszcze bardziej a jakoś na niego nie naskoczysz. Pisałem już wcześniej, że nie jest to temat którym chciałbym się chwalić, ale co się stało to się nie odstanie.

Panie Woźniak:

Po drugie, nie, wcale się nie podlizujesz. Nikomu. Nigdy. To nie było tak od zeszłego roku, że włazisz w tyłek adminowi każdej znaczącej ligi w tym kraju.

To, że napiszesz sobie jakąś obelgę na mój temat spoko. Ma Pan dowód?

Po trzecie, skoro tak bardzo Ci się tu nie podoba, to czemu tu jeszcze siedzisz?

Eh, polecam czytanie ze zrozumieniem.

Po trzecie, skoro tak bardzo Ci się tu nie podoba, to czemu tu jeszcze siedzisz? Leć do swoich przyjaciół, których to TY wyzywałeś. Co, już nie pamiętasz jak to bardzo odważnie wbiłeś na TSa ligi pełnej "przyjaciół" z nickiem "uprawiać czynność seksualną na tej lidze (w innych słowach oczywiście)"?

Pamiętam to bardzo dobrze. Niestety bardzo często robię różne rzeczy pod wpływem emocji i później tego żałuje, ale zrozumiałem błąd swój i przeprosiłem za to Panów których część ligowiczów uważa za smutnych ludzi.

Nie pamiętasz jak się paliłeś do powrotu pewnej bardzo lightowej ligi po to, aby nie pojawić się na żadnym wyścigu?

Mówisz o tej lidze gdzie zrobiono ankietę czy mogę jechać w wyścigu czy nie i potem jeden z administratorów namawiał nawet innych użytkowników tej strony którzy nawet nie jeździli w tej lidze aby głosowali na nie? Jak mogłem pojechać w wyścigach jak dostałem bana na ligę?

Czy sytuacja jest w F1O fajna? Może tak, może nie. Jednak największym jej szkodnikiem byłeś i jesteś TY.

Szkodnikiem? Miałem swoje wzloty i upadki jako administrator tej ligi. Jak już wcześniej pisałem często robię rzeczy bez przemyślenia, ale nigdy nie chciałem źle dla tej ligi inaczej po co spaliłbym dwie karty graficzne na rzecz robienia zdjęć do newsów i galerii? Czas poświęcony na ścięcia i inne pierdoły na rzecz ligi. Czasem nawet rezygnowałem z własnym przyjemności aby poświęcić ten czas na zrobienia coś do ligi, ale ty tego nie zrozumiesz.

Wiesz kto tu jest największym gimnazjum? Ty. Tak, Ty. Wielokrotnie zachowywałeś się jak gówniak, który musi pokazać jaki to jest cool i fajny. I podlizywałeś się, sorki, podlizujesz się nadal. Na niektórych to, niestety, zadziałało. Ale mam nadzieję, że przejrzeli już na oczy i wyciągną wnioski.

Na ten temat nie będę się rozpisywał dużo. Mam po prostu dziwne poczucie hmoru którego nie zrozumiesz. Bardzo często cieszą mnie z rzeczy których na przykład Ty i inni nie rozumiecie i myślicie, że się popisuję lub chce zaistnieć w czymś a tak nie jest.

Także, podsumowując. Skoro tak wielki masz żal do F1O i tak złą opinię masz o tym miejscu, to prosta rada: USUŃ KONTO.

Nie mam żalu ani złej opinii do tego miejsca tylko do ludzi niektórych.

Zwłaszcza, że, jak mówisz, nie masz tu nikogo bliskiego, bo sami fałszywi.

Boshe, Woźniak...
Smutno mi, że nic ciekawego tu nie zostało, poza niektórymi osobami, z którymi znam się bardzo długo i im ufam.

Po raz kolejny czytanie ze zrozumieniem...

Zgodzę się z jednym: tak, tej lidze zabrakło honoru. Aby bezwzględnie Cię wyciąć i sprawić, żeby Twój kursor czy paluch nie wylądował na jakiejkolwiek stronie jakiejkolwiek w tym kraju.

Rafał chyba już Ci coś napisał na ten temat jakiś czas temu jeżeli chodzi o F1 Online.

To Ty jesteś największym rakiem simracingu obecnie. I nie zdziw się, jak nowi "przyjaciele" też Cię wystawią. Bo to nadejdzie prędzej czy później. Może i panowie z Tej ligi nie mają pochlebnej opinii, ale mogę zaręczyć, że jednak są inteligentni. I pewnego dnia będą mieli dosyć lizania tyłków przez wiecznego przegrywa, który daje sobą pomiatać aby zdobyć uwagę.

Jedyne co mi się nasuwa na usta po przeczytaniu tego:

Zmodyfikowane 11 maj 2017 00:46 przez Krzysztof Pieczykolan.
10 maj 2017 22:43

Rozgońmy to wszystko.
10 maj 2017 22:44
Dawid Kuszel napisał(a):
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
Bartłomiej Nowak napisał(a):
Też polecam.

W pewnej innej lidze już Ciebie nie chcą, że tutaj próbujesz się podlizywać.

Widzę, że wspiąłeś się na wyżyny swojej wątpliwej inteligencji i nie użyłeś "kur wy" w swoim zdaniu. Gratuluję. W odpowiedzi na Twoje zarzuty - WuSL'ka ma się bardzo dobrze i równie dobrze się tam czuję. Tam nie muszę się martwić, że ktoś najpierw rozmawia ze mną jak przyjaciel na TS, a potem schodzi na kanał niżej i mnie obgaduje ze swoimi "kolegami". Powiem więcej: wolę przebywać z nimi w tej "czystce", jak to zwykliście nazywać, niż być zanurzonym po pas w bagnie, którym stała się ta liga. Opanowana przez gimnazjum żyjące z "dystansem do wszystkiego", mające za nic wszelkie wartości i co najważniejsze - cechuje ich brak honoru. Nie zamierzam się podlizywać, bo nie jesteś tego warty. Smutno mi, że nic ciekawego tu nie zostało, poza niektórymi osobami, z którymi znam się bardzo długo i im ufam.

Pieczyk, napij się wódeczki

Twoje zdrowie.
11 maj 2017 04:29

Post został usunięty przez autora

11 maj 2017 10:34
Powiem tak, Z Panem Nowakiem mam stosunki jakie mam, ale sie z nim zgadzam. Pieczyk kurde znamy sie nie od wczoraj, I jak usłyszałem że postanowiłes od<cenzura>ać taką lipe było mi po prostu trochę żal. BTW. Znacie wszyscy moje zdanie, to tylko gra... ale niestety jestesmy też społecznoscią, kumplami, znajomymi...A tych się szanuję. Po swoim błędzie nie mówi się pierdyliarda złych rzeczy na swój internetowy ''domek'' Jakim stało się dla wielu F1-online. Żebys ty tylko to odwalił przeprosił i żył jak zawsze ,byłoby ok. A nie siedzisz na VVVVSYLY ,na serwie i mówisz jaki to Marcel jest dziecinny, i o innych. Ja też gadałem fakt ale nic złego, i oscylowało to na poziomie że się z kims nie dogaduje.Co dla tych osób nie jest tajemnicą i jest newsem ogólnie znanym. Uciekanie pod spódnicę swojego narcystycznego nastawienia ,podkreslając że ten z tamtym jest zły ,i dzisiaj powiem na tego, jutro na tamtego. Raz że nie męskie, dwa że słabe. Zastanów się czy chcesz być kims z jednym SWOIM zdaniem, czy człowiekiem bez zdania, który oscyluję tylko wokół tego żeby ktos się z nim liczył. To ze smieszków stało się wołaniem o pomoc. Srry że niema 90% interpunkcji ale klawiatura raz czyta raz nie znaki. Pozdrawiam wszystkich. I JBCVVVXSYLYLY
11 maj 2017 10:41

Właśnie jazda pod kogoś nazwiskiem. Majka zrobił to samo co ja w dodatku wbił na moim fake koncie i pisał sam z sobą próbując mnie oczernić jeszcze bardziej a jakoś na niego nie naskoczysz. Pisałem już wcześniej, że nie jest to temat którym chciałbym się chwalić, ale co się stało to się nie odstanie.

Różnica jest taka, że nie widziałem, aby Majka wypisywał publicznie o honorze czy wartościach innych kierowców.
11 maj 2017 11:17

Różnica jest taka, że nie widziałem, aby Majka wypisywał publicznie o honorze czy wartościach innych kierowców.

RiGcZ - albo się go ma albo się go nie ma xD
Dodane 11 maja 2017 13:18:
btw. kiedy kurfa hajsy?!
NAJBLIŻSZE SESJE
SERWERY
Serwer egzaminacyjny
Adres:
91.237.52.91:34297
Tor:
Sesja:
Testy
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
24 °C
Tor:
37 °C
SOB
Częściowe zachmurzenie
24 °C
NIE
Zachmurzenie
22 °C
PON
Deszcz
18 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
ADMINISTRACJA SERII GP2
Szef serii:
Pomocnicy:
-
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
44 959 579

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.