FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM TEMATYCZNE
20 lis 2016 20:38
To co tutaj zrobili to jest <cenzura> dramat, święta mamy do dupy, kibice są <cenzura>ieni, sam jestem <cenzura>iony, szef jest <cenzura>iony (no moze nie xD) I co ja jeszcze mam powiedzieć? Ogólnie jedno wielkie <cenzura>ienie. Ja jestem tak <cenzura>iony, że nie wiem, że mógłbym pojechać znowu <cenzura> zaraz, żeby to naprawić ale tak się nie da
20 lis 2016 20:44
To jest dramat <cenzura>.Start miałem dobry po 1 okr byłem 7.Na 2 okr przed 1 szykaną miałem kontakt z G.Brojakiem ja za późno zahamowałem i Grzegorz mnie walnął on stracił skrzydło a ja nic.Na 3 okr w variante ascari straciłem skrzydło i wtedy poszły punkty się <cenzura>ać.
21 lis 2016 08:53
Po starcie z 12 pozycji chciałem przejechać czysto przez pierwszą szykanę, ale mój moment startu był fatalny i spadłem na 14 pozycję, potem na hamowaniu byłem dziewiąty, ale nie było dla mnie miejsca w zakręcie i przejechał przez szykanę spadając na ostatnie miejsce i musiałem gonić.Na hamowaniu do drugiej szykany prawie uderzyłem Huberta Szolca, bo zahamował wcześniej i musiałem się ratować ucieczką na pobocze, potem jechałem swoim tempem, ale błędy na pierwszych okrążeniach kosztowały mnie stratę prawie pół minuty po trzech kółkach... potem widziałem wypadek na T1 w którym ucierpiało wielu zawodników i przebiłem się o kilka pozycji, jadąc na P11 i wykorzystując twarde opony. Cały wyścig jechałem w okolicach punktów, nie zbliżałem się do zawodników przede mną, ale Ci którzy jechali za mną, również do mnie nie odrabiali. Po zmianie opon podkręciłem tempo, ale nadal było gorsze o trzy sekundy od liderów... bolid nie nabierał predkości na prostej i słabo przyspieszał. Kiedy wypadł Cezary Kołcz po awarii silnika, awansowałem na dziewiąte miejsce i musiałem tylko utrzymać za sobą Radka Cupała, który odrabiał do mnie po trzy sekundy na okrążeniu. Udało się i dziewiąte miejsce jest okej, chociaż gdyby nie te pierwsze kółka, mogło być pozycję czy dwie wyżej. No nic, jestem zadowolony bo powoli łapie tempo, zobaczymy jak będzie w ostatnim wyścigu sezonu, a punkty zawsze się przydadzą. Gratulacje dla Mateusza Bogusza, bo pojechał świetny wyścig.
21 lis 2016 12:43
Start miałem dobry, walczyłem z Renault w czołówce, niestety uderzył mnie na drugim okrążeniu Dawid i spadłem daleko, miałem dużo uszkodzeń i nie jechało się dobrze. Jednak powrót na piąte miejsce jest dobry, zwłaszcza styl w jakim to zrobione zostało. Manewr wyprzedzania Maćka Parucha był świetny. Czysto też z Kryspinem. Następny weekend na Indianapolis będzie moim ostatnim w tej lidze i rFactorze, więc postaram się pożegnać z przytupem.
Zmodyfikowane 23 lis 2016 17:03 przez Patryk Gerber.
21 lis 2016 13:27
Najlepszy wyścig jaki pojechałem od dawien dawna. Przyzwoite tempo, które pozwoliło mi trochę powalczyć i hołota poskutkowały 7. miejscem, czyli wyrównaniem wyniku z Hockenheimu. Popełniłem tylko jeden błąd w pitach, co kosztowało mnie jakieś 3 - 4 sekundy. Świetna walka z Patrykiem Gerberem, która pokazuje, że nawet w GP2 da się czysto i ostro powalczyć i że wjeżdżając bok w bok w Lesmo da się wyjechać z zakrętu cało obu bolidom. Miałem dużo radości z jazdy, poczułem się znów jak za swoich najlepszych czasów. Ten sezon nie był dla mnie łatwy, dopiero drugi raz zdobywam punkty, sporo pecha w tym sezonie (Melbourne, Monako, Montreal) albo błędów własnych (Adelaide, Silverstone, Spa). Fajnie byłoby na Indianapolis zakończyć wyścig w pierwszej dziesiątce, lubię ten tor, ale tam będzie mi trudniej o zrealizowanie tego celu niż na Monzy.
NAJBLIŻSZE SESJE
SERWERY
Serwer egzaminacyjny
Adres:
91.237.52.91:34297
Tor:
Sesja:
Testy
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
15 °C
Tor:
15 °C
PON
Deszcz
22 °C
WTO
Zachmurzenie
18 °C
ŚRO
Deszcz
19 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
ADMINISTRACJA SERII GP2
Szef serii:
Pomocnicy:
-
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
50 162 980

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.