Przenosze z innego tematu:
Dawid Czepiela napisał(a):
Oczywiście, że nie widać, szczególnie jak walczysz. Nawet jadać samemu one są rozmazane i ich nie widać
Dodane 22 maja 2017 10:31:Antyscinacze postawione na od

, w s3 to chyba zadnego nie było i dużo osób latalo połowa auta po trawie
...
...
...
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDD.
Jeżdżę z kokpitu, full detale, kierownica po prawej stronie, walczę z menelem i po wewnętrznej stronie toru nadal widziałem te tabliczki bez najmniejszego problemu.
Z drugiej strony ciekawym jest fakt, że potrzebujecie koniecznie antyścinaczy bo będziecie ścinać

. Nie powiem już gdzie, ale ~150 ludzi, rF2 (tor się niczym nie różni), brak jakiegokolwiek antyścinacza > żadna osoba nie miała problemu żeby odnaleźć nitkę toru (dodam, że w rF2 przez pewien czas nie widać żadnej optymalnej linii jazdy), nikt nie narzekał na brak jednakowoż obecnych tabliczek i odnalezieniu poprawnej nitki toru tudzież wyznaczonej przez linie dodatkowo. Nie wiem jaki masz problem z niewidzialnością ścian w pit, bo dokładnie widać przynajmniej ich krawędzie pomiędzy którymi trzeba się poruszać , tudzież się łatwo domyślić gdzie jest ściana. Tabliczki som, nie wiem co to za complain.
- mniej waży,
Fakt,
zajmuje, ale wcale nie tak dużo, no chyba, że ktoś dalej korzysta z dyskietek.
- mniejsze wymagania, lepsza wydajność, mniej scinek gry,
Tu się nie wypowiem, ale wydajność na tym torze miałem lepszą niż na niektórych innych obiektach.
- tabliczki
To już chyba wyjaśniłem.
- punkty hamowania,
- jest dobra linia jazdy na przesychajacym torze,
To na 90% można naprawić dość szybko. Obawiałem się tej linii ale nie miałem jak jej wyczaić.
- na niższych ustawieniach grafiki brak niewidzialnych ścian w garażu
Rafik powyłączał co mógł żeby na low wyglądało to jak wygląda, poświęcił tę czy te ścianę/y, lecz zostały bardzo dobrze widoczne krawędzie, a Ty nadal narzekasz.
Dodam dodatkowo, że skoro nie ścigamy się na starej wersji Imoli czy też Monzy (a akurat starą Imolę uważam za równie przyjemną co obecna jeśli nie przyjemniejszą i co najważniejsze, nie potrzeba tam antyścinaczy XD ), moje zdanie jest więc takie: powinniśmy jeździć na nowym Indy, bo po poprawieniu suchej nitki i ew. ulepszeniu jeszcze poziomów ustawień graficznych, nie widzę żadnego problemu żeby go użytkować.
Zmodyfikowane 22 maj 2017 10:11 przez
Mateusz Bogusz.